Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolinaDz.

Modlcie sie o zdrowie mojego szwagra

Polecane posty

Gość KarolinaDz.

Prosze niech kazdy kto moze odmowi ''Zdrowas Mario'' w intencji mojego szwagra, ktory walczy o zycie po wypadku.Bardzo was prosze.

Gość KarolinaDz.
Dziekuje i prosze wszystkich o modlitwe

Gość KarolinaDz.

Gość KarolinaDz.
Podnosze

Gość kapuuuusta
Odmówiłam. Trzymam kciuki za powrót do zdrowia.

Gość Ja też odmówiłam
Odmówiłam. Napisz co z nim.

Gość -------------ii7i
juj

Gość a ja nie
buahahahaa

Gość KarolinaDZ
Dziekuje wszystkim za modlitwe.Tylko to nam teraz pozostalo.Walczy o zycie po wypadku, narazie bez zmian, musimy czekac.

Ja odmówię Ojcze nas, bo wierzę w Boga a nie w Maryje ;P Wszystko będzie dobrze, na pewno ma silny organizm!

Gość KarolonaDz.

Gość Ewuś-chan
Jejciu, jestem z Tobą! Naprawdę przykro mi i dzisiaj będę trzymać za niego kciuki! I nie gadam tylko, ot tak! Obiecuję Ci, że całym sercem będę wierzyć w poprawę jego zdrowia! U mnie nie było tego szczęścia. Półtora roku temu, w wypadku zginął mój wujek.. Miał czworo dzieci i raptem 39 lat.. To był wielki cios.. I dlatego wierzę, że Twojemu szwagrowi się uda! I jestem pewna, że wyjdzie z tego szybko! Błagam, napisz co z nim.. Czy jest lepiej? I jeśli nie sprawia Ci to jakichś trudności czy przykrości, powiedz co się stało.. Ja Ci powiem, że mój wujek spalił się we własnym aucie. Jechał gdzieś, jego auto zaczęło podskakiwać i dachować, wyleciało za ulicę, zatrzymało się na polanie i płonęło.. Próbowali go gasić, ale odłamki metalu strzelały w każdą stronę i nie dało się.. A on umarł w tak tragiczny sposób.. Cóż, wierzę w Ciebie. Pozdrawiam.

Gość KarolinaDz
Ewuś dziekuje ci bardzo.Moj szwagier mial bardzo powazny wypadek samochodowy i niestety ma powazne uszkodzenie mozgu.Jest powoli wybudzany ze spiaczki farmakologicznej i zaczyna poruszac konczynami.Takze zrenica jednego oka reaguje na swiatlo.Boimy sie co bedzie z nim po przebudzeniu.Prosze jeszcze caly czas o modlitwe, bo to bardzo wazne, cuda tez sie zdarzaja.

Gość lu_netkaaaaaaaaaa
pomodlilam sie i 3mam kciuki

Gość ciacho z cukierem
ja się nie pomodlę bo nie wierze w boga ale mam nadzieję że wszystko będzie dobrze

Gość nie no nie moge_________
A co ty myslisz ze to wina Boga ze sie cos zlego stalo?? Pmyslcie ludzie!- czy gdyby to Bóg sprowadzal na nas te wszystkie złe rzeczy to czy byłby Bogiem miłosiernym, kochającym, sprawiedliwym? Przecież Bóg kocha ludzi! Jest Mu tylko przykro jak robią źle. Naprawde śmiać mi sie chce i wspołczuje takim którzy np obwiniaja Boga o czyjaś śmierć i np mowia: Boze dlaczego mi Go zabrales, albo Bo Bog tak chcial... To sprawa Szatana i LOSU, PRZYPADKU, ze cos sie zle stało a nie BOGA!

Gość Ewuś-chan
Będzie lepiej, z pewnością. I musiałabym się zgodzić z wypowiedzią: nie no nie moge_________ Owszem, to na pewno nie jest dzieło Boga. Bo nawet nie każdy wierzy w jego istnienie.. Przypadki chodzą po ludziach.. I czasem się zdarzy, że wypadnie na nas i już. Szatan? Dlaczego? Przecież również nic o tym nie wiadomo. KarolinaDz Twój szwagier z tego wyjdzie, ale musisz w to wierzyć całym sercem. Uszkodzenie mózgu, to poważna sprawa, ale przecież ludzie z tego wychodzą! Po wypadkach, szybko dochodzą do siebie i wracają do domu jak nowi! Tylko jemu potrzebne jest wsparcie, a nie Wasze łzy. Nie płaczcie mu nad łóżkiem. Uśmiechajcie się i mówcie, że wszystko będzie dobrze. A kiedy on uwierzy, że wyzdrowieje, stanie się to jeszcze szybciej. Wciąż trzymam za niego kciuki! Buziaczki!

Gość nie no nie moge_________
Szatana pod tym wzgledem, ze np ''zacheca'' czlowieka ktory wypil alkohol do jazdy samochodem a on np powoduje wypadek, albo np, ze kusi do wziecia narkotyku a czlowiek przez to np zgwalcil albo zabil kogos itp... O to mi chodzi. Nie ze on ma wplyw na to zeby akurat ten samochod uderzyl w tamten. Rozumiesz mnie?

Gość KarolinaDz.
Skoro Bog tego nie chcial to sprawi, ze moj szwagier wyzdrowieje - w koncu Bog jest wszechmocny.Goraco w to wierze.Ewuś dziekuje za wsparcie.

Szatan kusi? A mi się zdaje, że ludzie robią takie rzeczy z własnej głupoty.. Cóż, nie będę się wypowiadać w kwestiach religii, bo mam nieco inne poglądy, a ten temat nie jest po to stworzony. Wierzę w Boga, owszem. Ale to inna bajka. Karolina, jak tylko będzie jakaś poprawa, pisz! Bardzo się tym przejęłam, na prawdę.. I trzymaj się ciepło! Buźka.

Gość KarolinaDz.

Gość KarolinaDz.

Gość ....finka
Proponuje jego zdjecie jak najszybciej przeslac do bioenergoterapeuty , a nawet wiecej jak jednego z prosba o przesylanie energii ...Adresy sa na Medycyna naturalna - porady.Wierze , ze to pomaga....bardziej niz modlitwa..

...finka, bardzo dobry pomysł! Wierzę, że coś takiego pomoże. KarolinaDz, może powinnaś pójść za jej radą? Rzeczywiście, to lepsze niż modlitwa. Lekarze pomogą.. Modlitwa da nadzieję. Powiedz co z nim, proszę! Pozdrawiam!

Gość upupupup
upup

Gość kyrra
Jestem z Tobą ❤️