Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniony

jak ja mam przekonać...

Polecane posty

frk : hmmm, czyli najlepiej powiedzieć "czuję do Ciebie silną fascynację i koniec" i to w dodatku najlepiej nie podnosząc wzroku znad czytanej akurat książki? ;)

Powód. Często jest tak, że u jednej osoby uczucia słabną gdy u drugiej rozkwitają. Ta pierwsza, nie wie nawet jak ten fakt zakomunikować, więc nie mówi nic, aż przychodzi moment przełomowy, jakaś kropelka, która przelewa...

wy sie nigdy nie dogadacie bo ty sie nigdy nie zmienisz

kyyrene frk : hmmm, czyli najlepiej powiedzieć "czuję do Ciebie silną fascynację i koniec" i to w dodatku najlepiej nie podnosząc wzroku znad czytanej akurat książki? :D ależ droga koleżanko, fascynację WIDAĆ i wyżej opisana sytacja nie może zaistnieć, jeśli fascynacja (mam na myśli fascynację szeroko pojętą, opartą nie tylko na "zpatrzeniu się" w cechy fizyczne ale i (moze nawet bardziej) cechy charakteru, osobowości) rzeczywiście JEST. Wówczas jest okazywana, nie słowami a postawą i czynami.

frk : wiem przecież :) Tak tylko sobie żartuję, też nie przepadam za płomiennymi deklaracjami. P.S. wcześniej miałam stopkę "miłość to zwyciestwo wyobraźni nad inteligencją"

Gość to może i ja powiem
może jestem dziwna, ale nie lubię facetów, którzy mi dzień w dzień mówią "kocham cię" itd. Wolę tego nie usłyszeć a poczuć. Słowa to nie czyny! Dowodem niech będzie sytuacja, w której znalazł się autor.

Gość czasami sie zastanawiam
po chuj wam facetom glowy ja jestem facetem mam kobiete jestesmy ze soba 2 lata a ona wciaz gada i gada a ja jej juz sluchac nie moge w takiej chwili mowie kotku chodz do mnie i sie kochamy czemu sie jej znudziles bo pewnie jestes romantyczny romeo zamiast superman i wilk oczywisciew lozku tez musisz cos z siebie dac bo kobieta nim sie obroci zniknie

powiedzmy sobie wprost... naprawde w wyjątkowych sytuacjach, jesli związek toczy sie bez jakichś burzliwych przypadków, kobieta nagle, sama z siebie stwierdza, że nie wie dokładnie co czuje i że chyba do siebie nie pasujecie... one ZAWSZE robią to pod wpływem kogoś, kto w nich te wątpliwości wzbudzi... Czyli - inny facet... Liczysz na szczerośćjej siostry? :D:D co w takim przypadku nalezy zrobić? Moze wiele rzeczy, ale ostatnią z nich jest proszenie o cokolwiek... Facet proszący o to, by kobieta z nim była, by przemyslala swą decyzje, by dała mu szanse itp - jest ŻAŁOSNY... Od razu spadasz do szuflady z napisem - frajer-mameja... Facet nie prosi o uczucia... Facet je po prostu dostaje...

komiczne : nie zawsze...czasami kobiecie facet może sie po prostu znudzić :P

a NIE MÓWIŁEM, że przyjdzie Komiczne i powie Ci, ze jesteś frajerem..? :D "Facet nie prosi o uczucia... Facet je po prostu dostaje..." to sobie nad łóżkiem powieś

Gość jestes najbardziej naiwnym
i najglupszym debilem jakiego na ten kafeteri spotkalam powod zero faceta duzo cioty wez sie w garsc wiesz jak u nas gadaja na takich? ciuulmany!

"komiczne : nie zawsze...czasami kobiecie facet może sie po prostu znudzić" kobiety potrafią byc latami z facetem, ktory je znudził... lecz mówią mu to dopiero wtedy, gdy pojawia sie nowy facet.. macie jakiś zadziwiający lęk przed samotnym życiem

nie uogólniam bo tak postępuje zdecydowana większosc kobiet... a ta, która tak nie postępuje, po prostu nie wiąże sie z nudnymi facetami :D

a ja poprostu uwazam ze owa kobieta ma dosyc tych jego wiecznych wyznac kocham cie i kocham cie hehe pewnie slyszala to juz 1000 razy teraz ma te pewnosc ze ja kocha i to ja w nim nudzi

Ja na przykład, ostatnio czytuję swojej Kochance, co ciekawsze wyjątki z Trybuny Ludu :classic_cool:

Nefry : ufff, wreszcie ktoś mnie rozpoznał :) tak, pisałąńęśęśąćłam ostatnio jakże cudowne poczucie anonimowości (mówiąc po ludzku, namierzył mnie tu ktoś, z kim już nie chcę mieć nic wspólnego), więc z żalem musiałam pożegnać stary nick...a przyzwyczaiłam się :(

tam miało być "straciłam", ale klawiatura mi jakieś figle płata...jakby malo było :(

Gość komiczne ma rację
jestem kobieta i na bank chodzi o jakiegoś innego kolesia i wiele w tym racji, że kobieta znudzona pozostanie w związku tylko z poczucia bezpieczeństwa i że dopiero inny koleś rokujący na podobne bezpieczeństwo "uwolni" ją od poprzedniego. A jak ten drugi nie rokuje bezpieczeństwa to laska zdradzi zeby sobie urozmaicić i nie powie nic temu z którym jest znudzona. Będzie sobie tak dopieprzać (i to dosłownie) to zycie bez emocji:)

Poznałem, poznałem (stopka) ale siedzę cicho ;)

Frk, to tekst godny Nagiego:P Kyyrene, od razu mi sie rzuciło w oczy, ale to zboczenie zawodowe:P. Anonimowość bywa złudna....

Nefry : i dobrze, że sie rzuciło w oczy, bo nie mam zamiaru sie przed Wami ukrywać :) A że niedobrze jest mieszać wirtual z tzw. życiem, to już inna sprawa :)

"namierzył mnie tu ktoś, z kim już nie chcę mieć nic wspólnego" będę strzelał - dawny kochanek który okazał sie gejem i na dodatek niezłym freakiem?? ;);)

komiczne : żeby bylo śmiesznie, znudził mi się :P:P:P