Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia19g

cellulitis od tabletek anty

Polecane posty

Witam, chciałabym się zapytać czy cellulitis ktory powstal od tabletek antykoncepcyjnych mozna zwalczac tak samo jak powstaly z innych przyczyn i czy bedzie to skuteczne? z gory bardzo dziekuje za odpowiedzi

Gość lhklkhlk
wiesz co dokładnie nie wiem , ale przy antykoncepcji hormonalnej trzeba chyba 2 razy więcej wysiłku , dlatego że cały czas efekt bedzie psuty przez hormony

kurcze chce to jakos zwalczyc ale boje sie zeby moj wysilek nie byl nadaremny...:(

Gość irireuijcc
ja od anty mam taki cellulit ze szok!!

Gość irireuijcc
no nic,tak sie zaposciłam ze szok,rzuciałam to cholerstwo i przytyłam z 7 kilo:( teraz biore meridie i zaczynam cwiczyc

ja nie przytylam. cellulit mialam przed tabletkami ale teraz zrobil mi sie duzo gorszy i musze cos z tym zrobic...

Gość 16749
mojej koplezance po tym zrobil sie porzadny a nie miala ale lekarz ja o tym uprzedzil ze jak zacznie brac to zeby wiecej cwiczyla bo tak moze byc-i nie cwiczyla:) ja osobiscie mam i nie wiem czy sie zwiekszyl i raczej nie zobacze bo juz nie biore tabsow, ale chyba cos jest w tym ze one przyczyniaja sie do pomaranczowej skorki niestety. obie bralysmy mercilon jesli kogos to interesi

Gość jyhfgihlij
a czy któras zwalczyła ( w miare cellulit) biorąc tabletki? Czy są jakies rezultaty w walce z tym dziadostwem przy branu hormonów?

Gość juh
mi od tabletek zrobil sie cellulit i to bardzo widoczny.i teraz mimo ze ich nie biore i duzo cwicze to jednak nie znika.

Gość upsssss

ja brałam ok.3 lata diane35, a ostatnio plastry w tym czasie zrobił mi się cellulit i to okropny mimo, że wcześniej go nie miałam, ani ciut ciut. W czasie brania hormonów ćwiczyłam i smarowałam się preparatami anty (nadal to robię), ale było coraz gorzej. Stwierdziłam, że pozostaje mi tylko jeden ratunek i wczoraj zrezygnowałam z hormonalnej antykoncepcji. Poczekam pół roku jeśli coś sie poprawi to tabletki rzucam na zawsze, a jeśli nie to do nich wrócę... zobaczymy, będę informować :)

ja brałam ok.3 lata diane35, a ostatnio plastry w tym czasie zrobił mi się cellulit i to okropny mimo, że wcześniej go nie miałam, ani ciut ciut. W czasie brania hormonów ćwiczyłam i smarowałam się preparatami anty (nadal to robię), ale było coraz gorzej. Stwierdziłam, że pozostaje mi tylko jeden ratunek i wczoraj zrezygnowałam z hormonalnej antykoncepcji. Poczekam pół roku jeśli coś sie poprawi to tabletki rzucam na zawsze, a jeśli nie to do nich wrócę... zobaczymy, będę informować :)