Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKOCHANY FACET Z ZASADAMI pp

moja droga kobietko

Polecane posty

Gość ZAKOCHANY FACET Z ZASADAMI pp

wiem ze tutaj jestes zawsze siedzisz na tym forum i czytasz kazdy temat komentujac kobiety ktore mezowie zdradzaja teraz je zrozumiesz chcialem ci to wyznac slowami ale sie nie dalo moze tostrach bol a moze cos o czym trudno mowic wiec tak: zdradzilem cie to nie wszystko bo z twoja siostra ktora zawzse podziwialas twoja siostra berdzo mi sie podoba niestety wiem ze ja szanujesz i nie uwierzysz jakbym ci to powiedzial bo ty i twoja siostra jestescie przyjaciolkami dla tego bardziej by cie to zabolalo przepraszam nie potrafie myslec realnie o tym wszystkm niech mi ktos doradzi jak jej to powiedziec nie wiem jak ją rzocic bo kocham jej siostre a wiem jaka wyjatkowa osoba jest moja dziewczyna

Gość mam nadzieje ze to nie ja

Gość cholerciaaaa
dobrze ze nie mam siostry :-)

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
loooo facet masz problem..... "kocham jej siostre a wiem jaka wyjatkowa osoba jest moja dziewczyna" to w koncu czego Ty chcesz??? zadaj sobie to pytanie w duchu i nie oklamoj sam siebie to dojdziesz o ladu szczegolnie ze swoimi myslami, swoim sumieniem...samym soba.

hehe jeszcze jedno ja tez mam siostre i moj facet tez mowi i to w kolko "mam zasady" a jakie do uja sa te zasady??? jak widac, Ty pewne zasady zlamales....wiec nie pisz,ze masz zasady bo to smiechu warte jest :P Badz szczery i powiedz swojej dziewczynie prawde..albo Ty jej o tym powiesz albo jej sis...no chyba,ze jestescie oboje wielkimi tchorzami to predzej czy pozniej ona sama dowie sie co jej zrobiliscie!!!!!

Gość zakochany facet z zasadami pp
chodzi o to ze moja dziewczyna ma dobre serce slabe nerwy i moze sie zalamac wiem jaka jest wrazliwa i jak jej na mnie zalezy ale kocham jej siostre ktora jest zupelnie inna zwariowana szczera nie placze z byle powodu bo np ktos umarl w telenoweli a smieje sie lubi ostry seks itp nie lubie delikatnosci

Gość jestes BEZ ZASAD
jakbys mial minimum zasad, to bys rozstal sie z dziewczyna i dopiero wtedy dobieral do siostry!!! wyglada to jednak na prowokacje

to nie moja wina ze jej siostre poznalem w pozniejszym czasie etraz chce zerwac z nia tylko ni wiem jak to zrobic

jak to nie wiesz jak to zrobic?? z tymi Twoimi "zasadami" to pewnie w Walentynki wyslesz jej sms-a "kochanie, sorry, koniec z Nami...kocham Twoja siostre" hehehehehehhe facet z "zasadmi" hehehehehe

Gość ale zasad to ty nie masz
nie pisz, że masz zasady, chyba że rodem z kryminału :P

wiedzcie ze kocham jej siostre ale do niej nie czuje nic tylko mi jej zal sadze ze jest piekna ma w sobie to cos ale nie mnie to zacheca do niej wole dynamiczne dziewczyny a nie mumie

zajebista ta siostra skoro daje dupy facetowi swojej siostry i to najlepszej przyjacółki zarazem...:o masz problem bo siostrzyczka moze sie wszystkiego wyprzec jak to powiesz...najpierw z nią pogadaj czy ona chce zeby siostra wiedziała bo jak nie to obie cię znienawidzą i bedziesz miał pozamiatane w tej rodzince... zostanie ci jeszcze matka babcia i kuzynki...:o

jedna z moich zasad jest to ze nie zrywam z dziewczynami przez esa tylko mowie im tow oczy i to delikatnie powiem tak: kochanie wybacz ze ci tego nie powiedzialem wczesniej ale kocham twoja siostre z nami koniec

Gość a ja pytam...
to po jaką cholerę wiązałeś się z "mumią"? :O Idiota!

ta jej siostra mnie nie rzoci nigdy bo mnie kocha tak samo mocno a moja dziewczyna musi to zrozumiec bo mi na niej nie zalezy

Gość cieszę się że mam brata

toona chciala ze mna byc nie ja a ze chcialem sie zblizyc do jej siostry wiem ze to co tutaj pisze jest glupie ale ja kocham jej siostre a moja dziewczyne tylko lubie

czekaj czekaj.....a ta siostra cos czuje do Ciebie??? pokrecona to na maxa.....a to,ze jej powiesz w 4ry oczy to co napisales to ...masakra

aaa juz widze,ze ona tez Cie loveeee....

Gość a ja pytam...
Nie dośc, że idiota to jeszcze analfabeta! Dziwię się zarówno jednej jak i drugiej dziewczynie, że chcą mieć z tobą cokolwiek wspólnego!

zrób tak... "słonko muszę ci coś powiedziec...długo nad tym myślałem i myślę ze właśnie nadeszła odpowiednia chwila...czy zostaniesz moją....szwagierką??" :D:D:D

a tak na marginesie..ile macie lat?:)

zielonożółte oczka -- ahahahahah haha doobre, dooobre ;):):)

ja mam 24 moja dziewczyna 19 a jej siostra 17 jest mloda ale wyglada na dorosla jest bardzo seksowna nie potrafie przestac na nia patrzec tak bardzo mi sie podoba juz nie moge wytrzymac kiedy z nia bede a moja dziewczyna musi to zrozumiec

Gość a ja pytam...
"... a moja dziewczyna musi to zrozumiec..." taaa, każ jej wykonać rozkaz!

hehe teraz to dowaliles...sis ma 17 a Ty 24...pamietam jak ja mialam 17 lat i spotykalam sie z facetem w Twoim wieku......bylo super ale.....co szybko zaczyna sie szybko konczy sie....zafascynowala Cie uroda siostry, nic wiecej...masz mylne o Niej wyobrazenie.....skoro tak bardzo ale to bardzo uparles sie na ta malolate to zerwij ze swoja 19stolatka i problem z glowy......pewnie pomysllisz "latwo powiedziec,trudniej zrobic" ale to g***o prawda...

17 mają gówno w głowie wiem po mojej siostrze...:o lize sie na prawo i lewo, w wieku 15 lat brała postinor... a 19 w tym roku ma mature?? wiec nie dziw sie ze jest spokojna...nauke ma w głowie a nie dawanie dupy jak jej młodsza siostra latawica...

Gość mama nastki
jesteś żałosny, na miejscu ich rodziców bym cię pognała, mój mąż, jakby ktoś chciał nasze córy tak okrutnie skrzywdzić to chyba by zatłukł takiego