Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKOCHANY FACET Z ZASADAMI pp

moja droga kobietko

Polecane posty

Gość zakochany facet z zasadami pp
zaprosila mnie na studniowke ale nie przyszlem obrazila sie jak dziecko wiec nie potrzebuje takiej laski za to jej siostra ma to cos

ja jej nie krzywdze z akochala sie jak wariatka i uczepila sie mnie jak galezi bardzo mnie to wkurza chce jej siostre z ktora jest mi dobrze czy wy tego nie rozumiecie to milosc mna kieruje

chcialem w was sojusznikow a co mam? zrozumcie mnie ja sie zakochalem kocham jej siostre i tyle a mojej dziewczyny nie chce znac wlasnie mi napisala ze ma mnie dosyc bo znowu nie przyszlem po nia pod szkole dosyc basta mam wazniejsze sprawy na glowie

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
no ku**a mac trzymajcie mnie bo zaraz spadne z krzesla hehehe......zaprosila Cie na 100dniowke a Ty nie przyszedles to co sie dziwisz,ze focha walnela.....ja bym swojego faceta ze skory obdarla jak by nie poszedl na najwazniejszy bal w moim zyciu...w koncu to 100dniowka a nie jakas dyskooo......skoro zakochala sie ta Twoja X (tak ja nazwe) to nie dziw sie,ze chce Ciebie tylko dla siebie a Ty piszesz "uczepila sie mnie jak galezi bardzo mnie to wkurza" .....skoro NIBY Toba milosc kieruje do tej malolaty to....ech.... ktos napisal,ze Twopja X jest spokojna bo ma mature w tym roku....to chyba normalne,ze ma nerwa!!! booshe zachowujesz sie chlopie jak 15stolatek

Gość a ja pytam...
Cymbał jakich mało! "...zaprosila mnie na studniowke ale nie przyszlem obrazila sie jak dziecko ..." Twoim zdaniem miała skakać z radości, że popsułes jej ten wyjątkowy wieczór?

skoro jesteś jej facetem to dlaczego nie poszedłeś na stódniówkę?? każda by się pogniewała... to jeden z ważniejszych dni... na miejscu ich rodziców nie pozwoliłabym się im z toba spotykac... z siksą zaczołbyś isę spotykać po kryjomu, zaszła by w ciążę i pogonią was oboje...:o

sojusznikow chciales w Nas miec??? forum jest po to aby wyrazac swoje zdanie czy Ci sie ono podoba czy nie...boisz sie krytyki??? booshe jak nie chcesz byc z opbecna laska to zerwij i juz...ale masz problem

po kiego grzyba z nią jesteś?? skoro cie wkurza?? od poczatku ją oszukiwałeś... z ciebie chój a nie facet... chciałeś sobie poprostu podupczyć, a ze znalazła sie młodsza i bardziej chętna to ta idzie w odstawkę...:o

nie JESTEM ZIMNYM DRANIEM POPROSTU JEJ SIOSTRA UMOWILA SIE ZE MNA BO CHCIALA MI COS WAZNEGO POWIEDZIEC I NIE ZALUJE BO WYZNALA MI MILOSC GDZIES MAM NUDNY BAL PRZEBIERANCOW

zielonożółte oczka - popieram.....facet to "pies na dupy" i tyle.....no ale On twierdzi,ze kocha ta malolate i zadal pytanie nam jak zerwac z obecna niunia......nooormalnie:)

ej..czlowieku czego Ty oczekujesz od Nas..od tej rozmowy?? w ogole do czego ma doprowadzic ta konwersacja??? zadales pyt,odpowiedzielismy Tobie....

TERAZ MI PRZYPOMNIALAS BO JESZCZE TRUDNIEJ BEDZIE MI Z NIA ZERWAC STRACILA ZE MNA DZIEWICTWO CO JA MAM TERAZ ZROBIC KOCHAM JEJ SIOSTRE NATALIE STOJE POMIEDZY MLOTEM A KOWADLEM

Gość mąż mamuśki swoich dziatek
facet, nie wstyd ci? przecież jesteś beznadziejny w tym co tu piszesz. Jakich ku.rwa sojuszników chcesz mieć oszuście?! Po cholerę wiążesz się z jedną a dupczysz drugą?! Jesteś chory chyba.

nie dość, że jesteś bez zasad to jeszcze twój kręgosłup moralny masz już złamany, jakby mi ktoś tak córę skrzywdził to bym zaje.bał.

NIE MAM KOMU SIE WYGADAC JESTEM ZEREM ALE KOCHAM NATALIE A KASKA MNIE NIE INTERESUJE JESLI TO TERAZ CZYTA MAM TO W DUPIE TO TY KASKO

Gość wooooooooooooooooooooooooow
jak czytam tego jełopa to nie wiem czy śmiać sie czy płakać. Małolata z zazdrości chce odbić siostrze chłopaka a gdy już dopnie swego kopnie go w d......... Sama pamiętam jak miałam tyle lat i dziewczyny w tym wieku mają fiu bździu w głowie cóż taki wiek. Sama mam siostrę młodszą ma 17 lat. A ty jesteś idiotą, żeby zostawić dziewczynę na studniówkę samą. To ty jesteś dzieckiem a nie ona. Albo to prowokacja pisze to zakompleksiony chłopak co sam sobie robi dobrze i marzy o dziewczynach ale cóż żadna go nie chce.

Gość jestes BEZ ZASAD
JESTES TEZ BEZNADZIEJNY!!! wspolczuje Kasce, a Natalia cie pewnie i tak wczesniej czy pozniej oleje:-P:-P:-P

podaj jeszcze nazwisko i linka z naszej-klasy :D tak tak tak 17-latka która KOCHA... a wiesz ze w niedzielę lecą GUMISIE?? to też bajka... 17-latka moze być zauroczona... nic więcej z takiego serca wyjść nie moze... ona tylko cię pożąda...

kasko to ty? ja cie nigdy nie kochalem przepraszam chcialem natalie nie ciebie a wy ludzie nie potraficie zrozumiec jak bardzo si mylicie kocham natale a kaske mam w duupie bo ona sama jest glupia chciala zebym byl jej chloapakiem juz w gimnazjum

mam swoje zasady jestem mezczyzna nie bede plakac bo kaska ma dola przed sprawdzianem bo czuje sie samotna bo jej smutno ze ten facet z na wspolnej zrobil cos takiego gosce wkurza mnie to chce takiej laski jak natala piekna sexy i w dodatku nie placze z byle powodu

17 lat i o pare lat staszy facet to smakowity kasek ..a jak fajnie pochwalic sie znajomym:):) noo ale Ty czlowieku z "zasadami" piszesz,ze kochacie sie to zostaw ta Kaske i badz z malolata..moze akurat wytrwacie lata albo miesiac dopoki ona nie znudzi sie Toba i wtedy bedziesz latal za Nia jak teraz obecna Twoja Natalia za Toba...odczujesz jaki to bol.....zreszta....co ma byc to bedzie:) pozdrawiam wszystkich 🌼

ehehe imiona pomylily mi sie ,sorka,ma byc na odwrot;)

ty się gno.ju zastanów co piszesz najpierw, że taka ona kochana, wrażliwa ta Kaśka a teraz że głupia oby cię obie zlały boś nie wart żadnej z nich

Gość zakochany facet z zasadami
nie wiem czy ty to kasko czytasz przepraszam za niektore slowa ale to prawda ciagle to samo placz bol i wieczne skargi na to ze ja zaniedbuje

no to bierz sobie która chcesz... a nie wydaje ci się dziwne ze panienka odbija faceta siostrze?? pobawi się trochę tobą i pójdziesz w odstawkę... wiem po mojej siorze... w niedzielę miała półmetek...za swój życiowy sukcec uwaza to ze jakiś koleś się do niej dobierał mimo ze ma panienkę i ta się na niego wkurzyła...i teraz ona go oleje... masakra co te szczeniaki mają we łbach...

moja nowa zasada nie poddam sie bede z natalia a kaske przeprosze ona to zrozumie wyplacze sie 2 dni a potem zno0w bedzie happy znajdzie sobie nowego jest piekna i ma fajny harakter tylko fest wrazliwa i to mnie wkurwia juz sobie wyobrazam nasze zycie bo ona chce je spedzic cale ze mna nie ma mowy

Gość jestes BEZ ZASAD
pasujecie do siebie z Natalka:-P, 17-stka i tak Cie niedlugo rzuci:-P, ale w sumie to nalezy ci sie, zebys dostal kopa w d.pe:-P, i nawet tej Kasce nie jestes tego w stanie powiedziec tego w cztery oczy:-P tylko wyzalasz sie na forum:-P, jestes beznadziejny:-P:-P:-P

powiem jej to w swoim czasie najpierw sie upewnie czy ta jej siopstra mnie kocha

17-latka kocha? poje.bało ci się w główce dzieciaku hahahahahahaha, 17 letnie dziewczę myśli... "inaczej", na pewno nie kategoriami :"chcę spędzić z nim całe życie" itd. POMYŚL. Swoją drogą to nie wierzę, że masz 24 lata, takie błędy (typu: "harakter" zamiast charakter) robi się w podstawówce. I nie szastaj słowami "mam zasady", bo nie wiesz co to znaczy.

teraz topojechałeś po rajtach... no zasady masz zajebiste... rzucę kaśkę dla natalii ale najpier wupewnię się ze natalia mnie kocha i nie rzuci za 2 mieisące... bo dobrze mi się ją dupczy... a jak rzucę kaśkę teraz a potem natalia mnie rzuci to gdzie ja zamoczę ogonek?? :D:D:D zajebisty jesteś... zaden normalny facet nie zrobiłby czegoś takiego...