Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKOCHANY FACET Z ZASADAMI pp

moja droga kobietko

Polecane posty

Gość jojikowo
kolejny dowod na to,ze faceci to kompletni idioci...zenada

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
ja jeszcze na chwilke...temat "ciekawy" na swoj sposob...haha teraz to dowaliles stary.....chcesz miec dwa golabki w garsci..jak okaze sie,ze jedna Cie nie chce to do drugiej pojdziesz....booshe zenada..pozniej tu wstapie zobaczyc jak to dalej sie potoczylo chociaz z tego co widze to kreci sie to wszystko w kolko......milego dnia 🌼

Gość zakochany facet z zasadami
dlaczego nie przeciez kasce nie zalezy na przygodzie tak jak mnie tylko na trwalym zwiazku a ja nie chce

zycze wam byscie tez sie zakochali i zeby sie wam ulozylo

zebys wiedział ze jestem zakochana... i nie wyobrazam sobie zrobić coś takiego mojemu facetowi... wolałabym zniknąc z jego życia i z jego bratem tez zerwać kontakt... uwazam ze odbice kogokolwiek komukolwiek jest nienormalne...

smiałabym się gdyby było tak ze 17latka chce udowodnić swojej siostrze ze nie zasługuje na takiego typa... odbije ciebie jej a potem cię rzuci tak jak ty jej siostrę...

NIE RZOCI MNIE BO MNIE KOCHA A JA KOCHAM Ją BEDZIEMY RAZEM JESZCZE WAS O TYM POINFORMUJE PAMIETAJCIE KASKA NIE MA U MNIE SZANS NAWET MI JEJ JUZ NIE ZAL WLASNIE MI NAPISALA ZE DA MI OSTATNIA SZANSE MAM TEGO DOSC NIECH M,NIE ZOSTAWI NIECH SAMA MNIE RZOCI ALE OAN NIE CHCE BO MNIE KOCHA

Gość ZAKOCHANY FACET Z ZASADAMI PP
NIECH CI BEDZIE NIE CHCE MI SIE WIECZNIE TEGO PISAC MAM DOLA NIE WIEM CO POWIEDZIEC KASCE NAPISALA MI CZY ZALEZY MI NA NIEJ JESTEM GLUPI SMIESZNY POWALONY ALE PROSZE NAPISZ MI CO MAM ZROBIC

podaj mi jej nr to ja jej powiem... śmieszny jesteś gościu...i ty masz 24 lata?? mój 21letni facet jest bardziej odpowiedzialny od ciebie... ba mój 20 letni kuzyn rozkłada cię na łopatki pod tym względem...

518860863 tylko jej nie mow ze ode mnie go dostalas blagam cie napisz jej to oczko prosze cie jeszcze nigdy tego nie wymagalem od nieznajomych plis nie chce z nia byc napisz jej zeby sie wypchala

heyaaa:) widze,ze topic umarl po 14 hehehhe...sadzilam,ze wytrwa dluzej......smieszny byl:P pooooozdroooo 🌼

Gość zakochany facet z zasadami pp
czy wy uwazacie ze to co ja pisze jest smieszne? to powazna sprawa zrozumcie a ten numer jest prawdziwy

heya facecie z "zasadmi" i co w koncu postanowiles? kiedys tej swojej lasce powiesz,ze chcesz byc z ta malolata??:P wg,mnie zle na tym wyjdziesz ale rob jak chcesz....Twoje zycie.........wiec co postanowiles? a raczej kiedys jej o tym powiesz? tej swojej lasce o sis???

powiem jej w nasza rocznice zaprosze do kawiarni to bedzie za dwa miesiace a narazie sie zabawie z obiema frajda miec dwie kobiety sam nie wiem czy nie miec zony i kochanki w jednej

Gość macie proglem ja tez
chyba upadles na glowe hehe jestes smieszny wez se ulokuj uczucia w jednej zastanow sie nad tym bo bedziesz cierpial

sam nie wiem mysle ze moja dziewczyna jest sliczna ale seks z nia musi byc taki delikatny a jak sie kocham z jej siostra to szalenie i to mi sie podoba nie wiem czy jak sie ozenie z moja dziewczyna czy potem bede mial kochanke w jej siostrze bo sam sie pogobilem sam nie wiem kocham jej siostre ale nie potrafie zerwac z moja dziewczyna wiem jak bardzo mnie kocha powiedziala mi ze jak ja zranie albo zostawie to tego nie przezyje jeszcze popelni samobojstwo

faaaaaaaaaacet nie masz jaj i tyle !!! ...koniec kropka :P

ale ja kochalem moja dziewczyne poki nie zakochalem sie w jej siostrze teraz sie boje

no wlasnie.........jak sam napisales "kochalem" a to czas przeszly....kalasz obie laski bo z jedna i gruga sexisz sie....nie masz jaj jak wyzej pisalam!!!!

druga** poza tym czego boisz sie? ze z jedna z nich bedziesz mial dziecko? ehehehehehe

MOJA DZIEWCZYNA CHCE DZIECKA A JA NIE ZA TO JEJ SIOSTRA NIE LUBI DZIECI I TO MI SIE PODOBA W LASKACH NIE CHCA MARNOWAC ZYCIA SPOWODU BACHORA

JESTEM INNY N IZ MO0JA DZIEWCZYNA NIE JESTEM DELIKATNY CHOC SIE STARAM NIE POTRAFIE PLAKAC KIEDY ONA MA PROBLEM PRZECIWNIE SMIEJE SIE Z KAZDEGO DNIA I WALI MNIE TAKA DZIEWCZYNA

Gość JESTES GLUPI JAK BUT
sorry ze tk uwazam ale pewnie kazdy by tak powiedzial gdyby to przeczytal mam pytanie co czujesz do tej swojej dziewczyny?

nie kocham jej tylko ją lubie jest taka slodka i ladna cos mi sie w niej podoba ma piekne oczy na ktore moglbym patrzec cala noc ale jej nie kocham bo nie ma fajnego charakteru tylko marudzi ze ja ją zaniedbuje caly czas nie bede sie nudzil w jej towarzystwie

Gość hehee najlepiej
zdradzac i udawac m ilosc hehe jestes chory co one w tobie widza chyba fiiuta

Gość mezczyzna kazdej kobiety
a ja cie podziwiam masz dwie laski naraz w tym z dwiema uprawiasz seks haha ja nie mam ani jednej wez mi jedna odstap