Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKOCHANY FACET Z ZASADAMI pp

moja droga kobietko

Polecane posty

Gość mezczyzna kazdej kobiety
moja droga kobietko ale to ujales daj mi numer tej swojej laski

Gość straaaaaaaaaaaaaszne
boooshe jaki Ty jestes tepy:P na 24 lata jestes glupi jak but a nawet bardziej chociaz nie wiem czy mozna byc bardziej glupim...masz chyba rozdwojenie jazni...raz piszesz tak a raz tak.....zastanow sie czego i kogo chcesz i nie zawracaj juz Nam gitary :P

mezczyzna kazdej kobiety - ahahahahha Ty tego faceta z "zasadami" podziwiasz? ehehe to jest zalosne hahahha. Nie ma tu czego i kogo podziwiac:P

Gość zakochany facet z zasadami
nie dam ci jej numeru bo ona kocha tylko mnie i nie zakocha sie w tobie nie ma szans poszukaj se w swoim miescie jakies laski a nie kradnij cudzych

hahaha co zazdrosny jestes spoko nie ukradne ci jej skoros taki cham to se wez je obie i bedzie trojkacik hahaha jeszcze nigdy nie znalem glupszego frajera

aha mam jeszcze pytanie wez no mi wypisz te swoje zasady jak je masz chce sie wtajemniczyc i moze sie skusze na siostre mojej laski choc wcale mi sie nie podoba napisz jak sie rzoca kobiete z dnia na dzien dla siostry

mezczyzna kazdej kobiety - ale On jeszcze nie zostawil swojej laski!! Jest z obiema na raz hehe (z obiema sexi sie ) i to siostry ahaha smiac sie chce i plakac...ze smiechu:P Noo ja do dzis nie dowiedzialam sie jakie to sa Jego zasady:P

pierwsza zasada jak sie pieprzyc to nie z jedna a zdwoma druga jak sie zakochac to na niby trzecia jak patrzec to ciuuulem a bnie oczami czwarta smiac sie z brzydkich kobiet piata pisac tylko przez esa kocham a jak sie calowac to po ciemku zeby nie widziec jej westchnien i tyle jeszcze bym ci napisal ale nie mam czasu pisac tak duzo

te jego zasady ja piernicze co ta laska w tobie widzi no nie to ja sie tu staram byc wierny robie wszystko zeby kobieta ze mna byla a on ma to wdupie a ona i tak z nim jest co to za laska daj mi jej namiary

a co wy mi zazdroscicie? mam dwie piekne laski jedna mnie kocha nad zycie i dzieki niej mam zblizenie do drugiej z ktora sie swietnie bawie z dwoma sie bzykam z jedna w nocy a z druga w ciagu dnia jest mi zjjjebiiiscie

podszywacz:P

nie wiem co robic niby czuje sie wspaniale ale to nieprawda nie chce skrzywdzic mojej dziewczyny miales kiedys tak ze chciales zerwac z laska ale nie mogles

raz wtedy mialem powod bo robila mi straszne sceny przy kumplach byla bardzo zazdrosna poczatkowo rozumialem ja ale potem znudzilo mi sie tlumaczenie ze tylko ją kocham a ty masz ciekawe powody bo ci sie siostra spodobala ja nie moge moze jeszcze jej matka tylko nie ona wez mnie nie rozsmieszaj po co sie wiazales zeby sie do siory zblizyc?

chyba wiem co zrobie jak ona bedzie mi robic sceny to z nia zerwe a potem jakos tak zblize sie do siostry i nikt nie bedzie wiedzial o tym ze ja ją zdradzalem

wiesz co dzieki dzieki tobie zrozumialem jak bardzo kocham swoja dziewczyne i jej nigdy nie zostawie dla jej siostry ani dla kogos innego

Gość ja też lubie czerwony
przecież to jest wszystko jedna wielka ściema...

jestes?

jestem jestem wciaz jestem ! zawsze bede