Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kicccia

Druga połowa za granicą...ciężko samemu

Polecane posty

czy ktoś jest w takiej samej sytuacji? Jak spędzacie samotne wieczory?

Gość pytajaca11
ja mojego faceta cały czas zdradzałam a ten frajer co miesiąc mi przysyłał 4000 zł :D tobie też radzę, połowę jego zarobków będziesz miała ty a faceta na dodatek będziesz miała w polsce. same korzyści :)

też bym chciała rozmawiać...niestety musi mi wystarczyć jeden sms dziennie od niego:( bo kosztuje prawie 2 złote:(

Gość pytajaca11
ale wy jesteście nienormalne, przecież po to facet jest by kobietę zaspokajać i jej kasę dawać. a jak nie może jednego to trzeba od tego mieć drugiego faceta. jesteście sto lat za murzynami🖐️

widze ze niej estem sama w swej niedoli!! mi tez jest ciezko ale zorganizowalam sobie jakos czas chodze na aerobik do kina sporo!! no i oczywiscie komp parwie codziennie i z phoenm sie nie rozstaje!!

od siedzenia przed tym komputerem to mnie już wszystkie kości bolą:)

nie może sobie jakoś neta zorganizować? Poza tym jak to sms za 2 złote. Przecież są darmowe bramki, trzeba tylko troche pokombinować. Są miliony możliwości! Gdzie się podziewa ta Twoja druga połówka?

Jest w Niemczech. Wiesz ja moge pisać do niego ile chce bo mam zadarmo, ale on ma drogie smsy. A dostępu go internety nie ma:/

wystarczy pójsć do kiosku i kupić kartę telefoniczną i z budki dzwonić za grosze. Poza tym jest w Niemczech i nie ma niemieckiego numeru telefonu, żeby taniej do Ciebie pisać?

właśnie nie bo ma polską karte. Nie ściągnoł sobie w Polsce simloka więc nawet niemiecka karta nic mu teraz nie da bo nie działa w telefonie:/

Gość mmmmmmmmm
ja byłam w gorszej sytuacji, bo to ja byłam za granicą a on w Polsce, ale kupowalam za 5f kartę i dzwoniłam do niego codziennie, moglismy gadac godzinami za te 5 f a poza tym biblioteki z darmowym internetem sa wszędzie i pisalismy do siebie maile na szczęście to były tylko 3 miesiące, najdłuższe zresztą w moim życiu, za to wróciłam z całkiem niezłą kaską za którą mogłam pozwolic sobie na skończenie studiów :) więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, warto było

No to niech kupi sobie nowy telefon, przecież mało tam kosztują, albo niech ściągnie sim locka. A karty na rozmowy telefoniczne są tanie, nie widzę problemu, żeby taką kupić i rozmawiać.

Może przyjedzie za 3 tygodnie na weekend to powiem mu że ma ściągnąć simloka i tam kupić karte, ale narazie będziemy się tak męczyć:(

no właśnie, jest tysiąc sposobów. Prwada jest taka, że zawsze są tylko dwie opcje - albo się chce, albo się nie chce.

No musimy coś wymyśleć, bo tak dłużej...będzie ciężko:(

ja niemieckiego nie znam, ale założę się, że wystarczy napisać po niemiecku w google tanie rozmowy i wyskoczą firmy telekomunikacyjne, które takowe oferują. Wysyłasz swojemu chłopakowi nazwę z instrukcją co ma dalej robić i czekasz aż zadzwoni. Chyba że wolisz się nad sobą użalać i płakać jaka to jesteś samotna wieczorami

poproś kogoś o pomoc. Mówię, ja bym Ci pomogła, ale niestety nie znam niemieckiego. Ale na pewno ktoś z Twoich znajomych zn i może Ci pomóc. Siedząc bezczynnie i załamując rączki niczego się nie załatwi.

szukałam czegoś na necie. Znalazłam jakieś połaczenia za 35gr. za m,inute, ale nie wiem ile jemu będzie pobierało gdy będe dzwoniła do niego. Teraz dzwonie do niego zadarmo bo mam do niego darmowy numer, ale za to jemu dużo ściaga z konta za każde połaczenie. Szukam dalej...

musisz znalezc niemiecką kartę, z którą on będzie mógł pójść do budki telefonicznej i do Ciebie dzwonić. To chyba najlepsze rozwiązanie w sytuacji, gdy nie ma internetu i ma simlocka

Gość z tym jest problem
sa tanie polaczenia, ale z telefonu stacjonarnego, a jak ktos nie ma, to z budki jest ciezko, najlepiej jakby on zdjal simlocka i kupil w Niemczech karte pre-paid, najtaniej jest chyba w o2 loop (www.o2online.de), maja sporo punktow obslugi