Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galanaba

pogodzilam sie z tym, ze zwsze bede sama

Polecane posty

Gość Ju...
A propos narkotyków - chyba lepiej nie próbować, niż spróbować, bo może fajne i np. nadużyć bądź sie uzależnić. Osoby niepredysponowane do związków absolutnie NIE POWINNY się wiązać.

Gość Ju...
Arabi, nie pierdzielę, tylko uświadamiam nieuświadomionych - po to zostałam zesłana na ziemię, to jest moja tutaj misja, więc ją spełniam. A co Ty, nie wiedziałaś?:P

"A propos narkotyków - chyba lepiej nie próbować, niż spróbować," ten rosjanin pisał podobne treści, pomiędzy jedną ścieżką a drugą :P

Kiedy Bozia dawała umiar to Komiczne stał po złośliwość :D

Gość galanaba
przegladam te zdjecia, zdjecia obych ludzi i tylko przewijam na kolejny pforil"next".takie szukanie jest do bani, nie znam tych ludzi i to utrudnia cholernie sprawe:Owrecz uniemozliwa.wylogowam sie..

Gość Ju...
A kysz, złe moce. Wy chcecie zguby ludzkości. Wlewacie w ludzkie głowy tę trująca substancję, a potem widać, jak tym jadem rzygają.:o Nie dajcie się im, do broni, Przyjaciele.:D :P

SZANOWNE PANIE DLACZEGO TAK WSZYSCY BRONICIE SIę PRZED BIUREM MATRYMONIALNYM? Może nie wszystkim jest pisane znaleźć tam \"drugą połówkę\", ale czy nie warto spróbować? Przecież nie idziecie tam żeby znaleźć męża, tylko po to, żeby poznać wielu facetów (może przyjaciół, może chłopaków, może znajomych) A w może traficie na tego \"jedynego\'. Nie wiem. Przychodzą tam ludzie, którzy (może podobnie jak WY) nie mają zbyt dużo możliwości poznania kogoś wartościowego. I nie są to jakieś \"okropieństwa\", które ze względu na swój paskudny wygląd nie mogą nikogo znaleźć. Ja w takim miejscu spotkałem kilka sympatycznych Pań aż w końcu znalazłem żonę, a teraz jestem tatą 3-miesięcznej córeczki. Każdy wypełnia obszerną ankietę a potem otrzymuje oferty zgodne ze swoimi preferencjami. Any questions?

Gość galanaba
teraz wejdę na strony pobliskiego zoo, może poznam jakiegoś makaka..?

Gość annerson
B.N.N. , ja mam pytanie. Nie lepiej było samemu? Żadnych obowiązków, żadnych stresów, brak teściowej...

Komiczne jak zwykle jesteś czarujący:D a to Komiczne jest złośliwy?? ee jakoś nie zauwazyłam :P

annerson - ma to swoje dobre i złe strony - zależy czego się oczekuje od życia

Rzeczywiście trzeba mieć trochę odwagi i odpowiedzialności, żeby w dzisiejszych czasach zakładać rodzinę.

SZANOWNE PANIE DLACZEGO TAK WSZYSCY BRONICIE SIę PRZED BIUREM MATRYMONIALNYM? Może nie wszystkim jest pisane znaleźć tam "drugą połówkę", ale czy nie warto spróbować? Przecież nie idziecie tam żeby znaleźć męża, tylko po to, żeby poznać wielu facetów (może przyjaciół, może chłopaków, może znajomych) A w może traficie na tego "jedynego'. Nie wiem. Przychodzą tam ludzie, którzy (może podobnie jak WY) nie mają zbyt dużo możliwości poznania kogoś wartościowego. I nie są to jakieś "okropieństwa", które ze względu na swój paskudny wygląd nie mogą nikogo znaleźć. Ja w takim miejscu spotkałem kilka sympatycznych Pań aż w końcu znalazłem żonę, a teraz jestem tatą 3-miesięcznej córeczki. Każdy wypełnia obszerną ankietę a potem otrzymuje oferty zgodne ze swoimi preferencjami. Any questions?

"Ja w takim miejscu spotkałem kilka sympatycznych Pań aż w końcu znalazłem żonę, a teraz jestem tatą 3-miesięcznej córeczki." No własnie. W tym biurze Ci się to stało i jeszcze innych zachęcasz :O

A mnie się wydaje, że gdy już ktoś jest singlem powinien w pewnym sensie cieszyć się, że ma dużo czasu dla siebie, robi co chce w wolnych chwilach, żadnych walentynek wysyłać nie musi, ja na przykład nie muszę

Gość oferma
przesadzacie z tym parciem na związki. życie w pojedynkę jest spoko. od czasu do czasu przychodzi kryzys ale na tych co są w parach też przychodzi. i też czasami mają tego dosyć.