Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewcia2008

niechciana ciaza

Polecane posty

Gość Ewcia2008

witam panie.Sluchajcie,otwarcie i z przekonaniem mowie,ze chce usunac ciaze tylko wiem,ze w Polsce nie mozna.Chce to zrobic w Niemczech w Berlinie i slyszalam o klinice, ktora dokonuje zabiegu w sposub jakos ssawkowy,zabieg trwa minute i opieka jest tam w pelni profesionalna.Robia przed tym USG i rozmawia z toba lekarz.Tylko nie mam zadnego namiaru na ta klinike.Moze ktos z Was o niej slyszal??? Prosze o info.Prosze nie przekonywac mnie o moim bledzie w decyzji bo i tak usune. Zdradzilam wiec chyba to jasne,ze nie moge go miec.nawet sie nie zamartwiam.Chcialabym jedynie dokonac zabiegu we wzorowych warunkach i zmniejszyc ryzyko do minimum.Prosze o info.

Gość głupia suka
:O

Nie słuchaj komentarzy tych osób, które tylko potrafią krytykować i nic więcej. Uderz w stó, nożyce się odezwą. Ja moge powiedzieć, jak ja to zrobiłam, ale w Polsce, ze względów ekonomicznych, nie tak, dla własnych widzimisię. A tym, którzy wpisują takie odważne i chamskie komentarze radzę poczytać trochę książek, historii zżycia wziętych kobiet albo chociaż by taka sławę ginekologiczną ( uznaną powszechnie ), jak Tadeusz Boy - Żeleński. Wejdź na stronę www.womenonweb.org, tam masz zarówno adresy klinik poza granicami, jak i inne sprawy.

na pewno w necie gdzies sa o tym informacje poczytaj opinie o tej klinice, czy szpitalu i popytaj tam wlasnie ludzi:) twoja sprawa czy usuniesz czy nie:) kazdy zyje swoim zyciem i rob co chcesz:) nikt za ciebie tak naprawde nie umrze :) dla mnie jest smieszne to ze na podstawie jednego postu ktos potrafi ocenic czlowieka wyzwano cie od suk, ale do cholery jasnej kazdy popelnia bledy! nie chcesz tego dziecka to ok:) i jak ktos napisze ze niech urodzi i zostawi w szpitalu to leb ukrece!! kobieta to nie inkubator ze jak wpadnie to po imprezie!!

po co dajecie stronki o aborcji?:o jezu ludzie!! wy myslicie ze jak kobieta to zobaczy to zmieni zdanie?!

Hej, moherki, myślę, że to nie jest forum dla was....albo tak sobie prowokujecie, proponuję pomijać takie posty. Im szybciej, tym lepiej, ja byłam w niecałym 4 tygodniu. Przemyśl to dokładnie i podejmij decyzję.

Gość masakramasakra
nie ! ma tylko zobaczyc czym sie konczy jej niedojrzałośc! niech widza co robia! skoro sa na tyle dorosle zeby sie pieprzyc to niech ogladaja!

moim zdaniem jezeli kobieta jest zdecydowana usunac to myslicie ze jakies obrazki to zmienia?:o poza tym! lepiej zeby usunela niz pozniej obwiniala dziecko np bo zmarnowalo jej zycie czy cos takiego jak takie chetne jestescie to powiedzcie mi ktora pomaga dzieciom z domu dziecka a ktora zaadoptowala

a niech sobie ogladaja, racja:) tylko myslisz ze to cos zmieni?:o mnie np nie rusza taki widok usuwanej ciazy mnie rusza bicie zwierzat, odzieranie ich ze skory ja nazywam czlowiekiem istote ktora jest zdolna do samodzielnego zycia, czyli gdzies okolo 24tydzien ciazy, moge sie mylic ale nie gdzie to jest 4 tydzien:o

No i co, żadna znaszych mądrych filozofek, obrończyń płodu, nie potrafi się podpisać inaczej, tylko w kolorze pomarańczowym....:)))))

pelno tu bylo topikow o niechanych ciazach i aborcjach wiekszosc na czarno pisala ze nie inetersuje ich to, ze to tych kobiet sprawa, nie pochwalaja ale to ich wybor ale co sie dzialo na pomaranczowo, wyzwiska, piekne epitety, jakies stronki pokazywaly o aborcji...;) wiec tu tez wszystko mozliwe:)

Gość Viki22222
12929635 (chyba się domyślasz gdzie wpisać ten numer) - zawsze można coś zrobić na miejscu.

Gość Ewcia2008
Dziekuje za wskazowki a tym co wyzywaja i przezywaja tak strasznie moja ciaze powiem tylko:spadajcie - ubolewajac iz musialam znalezc sie przez chwile na ich poziomie.

Gość to kupa
usuń sobie mózg też zdradził i jest niepotrzebny..

Jesli ktoraś z was potrzebuje rady-lub chce tylko porozmawiac po wzieciu tabletek albo przed zazyciem tabletek.Lub tez uzyskać tabletki od pewnego zrodla piszcze na gg:1007068 moge je dostarczyc osobiscie w orginalnym opakowaniu i z ulotką nabyte w aptece-odsprzedam je tanio!Cena do uzgodnienia.