Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kobietka...

zbyt duży biust niszczy moje życie prywatne!

Polecane posty

Gość mała kobietka...

jestem bardzo szuczpła i drobną kobietą. niestety, mam zbyt duży, jak dla mnie, biust. noszę 70-75 E. Biust jest moim utrapieniem! mam wrazenie, ze kazdy facet, ktorego poznaje zwraca uwage wlasnie na to. kiedy jestem ze znajomymi i rozmowa schodzi na temat biustu, od razu mam ochote uciec... czy mozna jakos pozbyc sie tego kompleksu? nie potrafie sie z nikim zwiazac, bo uwazam, ze jestem nieatrakcyjna..czy macie jakies sposoby na 'wizualne zmniejszenie' biust, zeby nie rzucal sie tak w oczy?!

Gość fafddf
dekolty w serek, ale nie za głębokie, żadnych dekoltów łódkowych; góry w ciemnych kolorach, bez pasów poprzecznych kup też odpowiedni biustonosz, triumph ma takie 'minimiser", spróbuj, może one faktycznie optycznie pomniejszają cycki no i zmień nastawienie w głowie, to jest najważniejsze ile masz lat?

Gość mała kobietka...
mam 20 lat.

Gość fafddf
a no to jeszcze bardzo młoda jesteś i nadwrazliwa za parę lat pewnie przestanie ci to przeszkadzac

Gość Ketrab
Faceci w większości lubią duże biusty...

Gość qwertyuiopoi
ciotka miała identyczny problem, dosłownie identyczny: niska, szczupła a piersi miała wielkie (wielkości jej głowy). Ona zmniejszyła sobie operacyjnie. Jest teraz szczęśliwsza, bo plecy już nie dokuczają. Pozostało jej zwyrodnienie górnej części kręgosłupa niestety.

Gość 70E
to jest średni rozmiar. albo masz normalne cycki i marudzisz, albo duże i masz źle dobrany stanik.

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
http://www.trinnyandsusannah.com/rules/ zobacz sobie tutaj poradniki na stronie głównej jest też ogólny poradnik bielizny...niby kobietki piszą oczywistości, ale dla niektórych to odkrycia na miarę Kolumba