Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 60B

Małobiuściaste

Polecane posty

Gość 60B

Witajcie. Wiedze, ze wiele dziewczyn/kobiet nie moze przyzwyczaić się do wielkości swojego biustu. Ja równiez mam z tym problem;(( Moze znajda sie tutaj osoby, ktore pomoglybt nam choc troszke. Moze wy wiecie jak mozna optycznie powiekszyć biust?

Gość Arnoldzio
Za pomocą lupy, jakiegoś szkła powiekszającego optycznie można powiększyc

Gość orzekają wyrok
odpowiedni stanik

Gość a suty pomarszczone
jak rodzyny, von

"Optycznie powiększyc biust" A wiesz, że nieuczciwy marketing jest od tego roku zakazany??

Gość dfssdffdsdfs
Podnoszę

Gość ajana
poszukaj czegoś w internecie o odpowiednim dobieraniu stanika:) podobno 80 procent polek ma źle dobrany stanik:) może okazać się, że powinnaś nosić np. D:)))

Gość boje sie ale...
wiem jak powi ekszyć brzuch , a przy okazji i biust sie wtedy powiększa,

Gość kamykowakamila
ja rowniez mam kompleks malego biustu, okropnie zle z tym sie czuje, nie potrafie juz nawet normalnie funkcjonowac w relacjach z ludzmi bo ogranicza mnie ten kompleks. marze o operacji, ale oczywiscie mnie nie stac. najgorsze jest to, ze nawet moj facet mi wrzuca na temat mojego biustu, obraza mnie, zartuje itd. Dla scislosci dodam ze obwod pod biustem mam 73cm a w biuscie 87cm. :( rozpacz

Gość ja mialam operacje
i juz nie rozpaczam :)

Gość chareze fil
skatery w stanik i trochę waty

Gość zmarwiona A
tez mam maly biust.. wogole to zero :( mam 19 lat. mysle o operacji ale kase ciezko mi bedize uzbierac ( pomyslec jaka wycieczke tropikalna mozna sobie fundnac za to) ze stanikami push-up to jest fajnie poki nie dochodzi o intymnych sytuacji, kiedy lądujesz z chlopakiem w lozku.. dokladnie.. jak ktos wyzej pisal.. .. wtedy co .. ;O

Gość prawdziwy-- facet
małe cycuszki są piękne, a big cyce lubią tylko niedojrzali psychicznie kolesie. Tam gdzie kultura seksualna postawiona jest wysoko (Francja, Indie) preferuje się małe piersi!!!

Gość smutna bardzooo
ja mam tez 20 lat i taki maly biust ze nawet nie wypelnia miseczki A. Przez mo kompleks boje sie sexu.i chyba nigdy nie bede miala chlopaka..bo bede wstydziala sie rozebrac...na samo mysl ze chlopak bedzie chcial dotykac moich piersi boje sie ze mnie wysmieje i rzuci.. :(

Gość smells like 90
nie no, w Holandii część 'męzczyzn' też woli płaskie....

Gość doktorek gregorek
Ty sie ciesz z tego co masz. Bo nie grozi ci zwis do kolan. Po ciazy pewnie troche urosną. A te ze zwisami to dopiero maja problem, ani to obciac ani sznurkami powiazac :D

Gość smells like 90
tylko mikrozwis :P moją uwagę zwracają takie gdzie sutki stanowią 3/4 piersi. Wtedy to rzeczywiscie jest na co popatrzec....

"ja mam tez 20 lat i taki maly biust ze nawet nie wypelnia miseczki A." też tak miałam;) Teraz mam idealne piersi (miseczka D/E) pod biustem 70cm ;) i jest cudownie. Wczesniej nie miałam nic, ale byłam z obecnym chłopakiem 2 lata;) bardzo je ukrywałam, cud ze ze mna wytrzymał. Teraz jestesmy nadal razem a on jest zachwycony nowymi piersiami;) Powiekszenie biustu operacyjnie to najlepsza inwestycja;)

Gość Katda
No rzeczywiscie kultura seksualna w indiach jest wysoko postawiona. Podobno w somalii i ghanie jeszcze wyzsza

"Ty sie ciesz z tego co masz. Bo nie grozi ci zwis do kolan. Po ciazy pewnie troche urosną. A te ze zwisami to dopiero maja problem, ani to obciac ani sznurkami powiazac " Chyba mieszkasz w Afryce, bo w Polsce współczesne, dbające o siebie kobiety zwisów do kolan nie mają. :classic_cool:🖐️ Lepsze zwisy, które chociaż w staniuku dobrze wyglądają, niż deskowatość, która tak czy tak wygląda paskudnie. :classic_cool:🖐️

Gość irreplaceable.
"nie no, w Holandii część 'męzczyzn' też woli płaskie...." chyba po trawie;) tez mam cholernie male, ale mam do siebie dystans i z nich zartuje, nawet przy moim facecie :) to chyba dziala, fakt ze czasem mi wrzuca ale szczerze mam to gdzies, mam male ale jedrne, to chyba jakas rekompensata za duze ale wiszace do pepka:P

Gość doktorek gregorek
"Powiekszenie biustu operacyjnie to najlepsza inwestycja" No jak ktos poza dwoma tluszczowymi garbami swiata nie widzi to moze jest w tym ziarno prawdy :P. Zeby tak zwoje pod kopuła dalo sie silikonem poprawic.....

Bueheh pod kopułą nie trzeba nic poprawiać;) A jak kogoś stać, to czemu nie?;) Zal mi ludzi ograniczonych..;) Nawet nie wiecie jak sie wtedy psychika poprawia;)

90/60/90 a ja Cię podziwiam. Potrafisz przyznać sie do swoich defektów i je poprawiać, zamiast nieskutcznie sobie wmawiać, że małe są piękne. :classic_cool:🖐️ Mam nadzieję, że teraz czujesz się świetnie i przyciągasz wzrok zazdrosnych i zakompleksionych desek. :)🖐️

Gość doktorek gregorek
Jak cie tak rajcuje to sobie zrob nawet 90E , nie mi dane bedzie to dzwigac na klacie.

Gość irreplaceable.
Prawiczku z wiara, a jesli kogos nie stac na operacje, to ma sie zamknac w 4 scianach i powiesic, bo ma maly biust?

Gość doktorek gregorek
Maly biust to kwestia gustu a nie defektu, jak ktos ma małą stope albo wielkie dlonie to tez jest zdefektowany ? :D no chyba naprawde przydalo by sie zwoje poprawic.

Doktorku 90E sobie nie zrobie bo bym musiala utyc pod biustem haha a miseczke E mam;) nie uważam aby mały biust to był defekt:D Ja ciagle uwazam ze małe jest piekne (jak u modelek), ale seksowniej sie czuje i wygladam z idealnym biustem:D nawet natura im nie dorównuje, przykre ale szczerze. A jesli ktos mysli ze wygladaja sztucznie. Kilku facetow je widziało na zywo, stwierdzili ze piekniejszego biustu nie widzieli:D i zaden nie pomyslal ze to silikon (mysleli ze cale zycie na silowni cwicze ha ha ha)