Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 60B

Małobiuściaste

Polecane posty

Oczywiście, że nie. Ale też niech nie wmawia sobie, że to jest piękne. :classic_cool:🖐️ "Maly biust to kwestia gustu a nie defektu, jak ktos ma małą stope albo wielkie dlonie to tez jest zdefektowany ? " Oczywiście, że to jest defekt podobnie, jak rzeczy które wymieniłeś. 🖐️ Jeżeli ktoś ma 100 cm zrostu to jes to defekt, podobnie, jak piersi w o mieseczce A lub mniej. 🖐️

Gość doktorek gregorek
90/60/90 , idz jeszcze na plastyke warg sromowych, napewno jakis defekcik sie znajdzie. A ja przez ciebie mam zwieracze do plastyki ehhehehehehe

Gość irreplaceable.
Prawiczku, nie to ładne co ładne, ale to co sie komu podoba :) o gustach sie nie dyskutuje, Tobie podoba sie duzy biust, inni maly uwazaja za blogoslawienstwo i that's all. mam maly biust i trudno, operacji nie zrobie bo brzydze sie wszelkiego plastiku, ostatnio własne paznokcie pokrylam zelem i po 2 dniach posciagalam bo mi sie unosilo patrzac na nie;)

Gość doktorek gregorek
Skad wiesz jakie sa idealne, robicie z kolerzankami statystyke ktora jakie ma :D Kto cie tam wie czy nie masz fartuszka hotentockiego do kolan ;) tez jest 'normalny' hehehheh

wiem od... facetów?;) od zdjec widocznych w internecie?:D :D :D :D :D :D Do idealnosci tylko cyckow mi brakowało:D

Jaki plastik , ludzie. W jakich wy czasach zyjecie;O ja po paru dniach czułam jakby były moje od zawsze.. Wytłumaczenie ze silikony to plastik to ALBO ZAZDROŚĆ albo nie wiem:O Są jedynie idealnie równe, a w dotyku tak jak naturalne;) Tyle na ten temat. Polska jednak nadal 100 lat za murzynami..:O

Gość irreplaceable.
plastik tudzien sztucznosc. nie zrobilabym, albo mezczyzna akceptuje mnie za to jaka jestem, albo niech szuka innej, idealnej dla niego. ludzie maja inne problemy na glowie niz wielkosc cyckow, jesus :P przynajmniej ja. albo lubi i caluje moje cycki, ale wypad, life is life :D

Gdybyś nie miała takiego problemu to byś o tym nie myslala/ nie dyskutowala. tez tak sobie kiedys wmawialam.. :(

" plastik tudzien sztucznosc." cały czas o tym piszę. Gdyby była możliwośc powiększenia naturalną tkanką tłuszczową organizmu to byś poszła powiększyć. :classic_cool:🖐️

Gość irreplaceable.
ja nikogo nie krytykuje za to, kazdy ma swoje poglady. po prostu nie umialabym do tego stopnia ingerowac we wlasne cialo, zle bym sie z tym czula a co jsli pozniej spotkalabym "tego jedynego", ktorego fetyszem bylby maly biust? :P kolejna operacja, zeby byc jego wymarzona kobieta? czas sie pogodzic z wyrokami natury

Gość irreplaceable.
Prawiczku, nie rozumiesz :P pogodzilam sie z tym, ze mam maly biust i nie powiekszalabym go zadna metoda

a czy ja to dla faceta robiłam? dla siebie!!!!!!!!!! bo moj facet mnie akceptował, nawet nie pozwalal ich ruszac;/ ale zrobilam to dla siebie. wyglad to podstawa w dzisiejszych czasach. Czy sie chce czy nie to tak jest,proste🖐️

Gość Paweł Wawrzecki
skopiujcie do paska bo chyba tylko w Kafeterii są problemy z poprawnym wklejeniem linka wrrrrrrrrrrrrr wszędzie indziej działa bez poprawek itp

Gość tu można sprawdzić
90/60/90 takaś mądra i wszystkim dobrze radząca a sama nosisz nieodpowiednio dobrany stanik :P Powinnaś nosić 65F przy Twoich wymiarach.....

Gość irreplaceable.
przepraszam ze to powiem, ale Prawiczku z wiara, albo jestes srednio kumaty, ale masz swoje racje i cudze Cie nie interesuja, albo nie rozumiesz kobiet i stad Twoj nick...

Gość irreplaceable.
zamiast ale mialo byc albo :P

Gość smells like 90
już dajcie sobie spokój z tymi cyckami. Mam wrażenie, że siedzą tu same zakompleksione małobiuściaste.

tu można sprawdzić właśnie że noszę dobrze dobrany.. :| znajdz mi w skepie 65 .. w obwodzie🖐️

Gość irreplaceable.
smells like 90, nie same, nie zapominaj o 90/60/90 :P

irreplaceable tak oczywiście, pogodziłąś się z tym, ze masz mały biust, który Twoim zdaniem jest piękny. To się nie trzyma gówna. Jak można godzić się z czymś co uważa się za piękne? 🖐️

Gość smells like 90
'Jak można godzić się z czymś co uważa się za piękne? ' ?

Gość irreplaceable.
a cy ja powiedzialam ze jest piekny? czytanie ze zrozumieniem bylo w podstawowce. nie rozpaczam z tego powodu i tyle.