Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pzmg

szukam Zyda

Polecane posty

Gość pzmg

jak w temacie

Gość pzmg
jakkolwiek to nie zabrzmialo mam kilka pytan do Zyda/Zydowki. Znajdzie sie ktos?

Gość pzmg
jestem żydówką i szukam zyda,może miec 3 jaja w jednej torbie

Gość jarocha
Ja jestem. kolejny atak nazistow?

Gość pzmg
ok, zapytam wprost i mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos, kto mi pomoze. Znam faceta, ktory jest wlasnie Zydem i odkad z rozmowy wyszlo, ze ja jestem Katoliczka kilka razy slownie od niego oberwalam. Mialam wrazenie, ze wini mnie za cale zlo jakie kiedykolwiek spotkalo Zydow, kilka razy wymienil fakty z historii i probowal udowodnic, ze wszystkiemu winni sa katolicy z Jezusem na czele. Chcialabym wiedziec, czy to pojedynczy przypadek, czy poprostu Zydzi Katolikow nie lubia. Poza tym --> jaki faceci maja stosunek do kobiet (dla zartownisiow NIE PISZCIE, ZE PLCIOWY!) Wiadomo, ze w roznych kulturach jest roznie, no wiec jak jest u Was?

Gość Rebe
Jestem półkrwi. Może być?

Gość gość
Wszyscy jesteśmy w małym procencie żydami, ale Tobie chodzi o takich ortodoksyjnych. W Polsce to już raczej takich nie ma. Większość zabili Niemcy, a później dokończyli katolicy. Wszystko przez to że w biblii napisali że to żydzi zabili Chrystusa, co nie jest tak całkiem prawdą.

Gość gość
poszukaj pośród lewackich i POwskich polityków z każdego szczebla - tam znajdziesz bez żadnego problemu :classic_cool:

Gość gość
znałam jednego żyda,lubił katolików nawet chciał się żenić z katoliczką ,ale oprócz tego że żyd to nie był religijny ,taki żyd nowej generacji,a nie nawiedzony,jedno co mu zostało że pomagał znajomym,taki zwykły żyd to całkiem co innego niż wiecie

Gość gość
a to co ty opisujesz to nawiedzony koleś wśród katolików tez takich znajdziesz ,taki żyd co niekorzystny to ma w d***e religie,chce tylko władzy i kasy

Gość gość
Stalin sprowadził 400 tys. lewackich ,ateistyczych żydów , którzy przybrali polskie nazwiska i szczuja oraz napuszczja Polaków na Polaków. Atakują to co polskie. Judza i straszą polskim klerem , biskupami i faszyzmem, panujac nad mediami.