Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krokomierzka

ILE KOSZTUJE KROKOMIERZ I CZY MOZNA GO KUPIC W TESCO

Polecane posty

Gość krokomierzka

???prosze odpowiedzcie:(

ja miałam kiedyś krokomierz, ale nie polecam tego urządzenia - nie jest zbyt dokładne. nie wiem, czy jest w tesco, ale na pewno będzie w sklepie sportowym

Gość krokomierzka
czyli nie mierzy zbyt dokladni krokow tak??? a ile moze gdzies kosztowac???

krokomierz liczy kroki tylko szacunkowo, wszystko zależy od tego jak chodzisz, po jakim podłożu idziesz itp. oczywiście, wyliczy ile mniej więcej przeszłaś, ale nie będzie to dokładny wynik. teraz to pewnie będzie kosztowac koło 50 zł, ale są też wersje z licznikiem kalorii, to trochę droższe (70-100 zł)

Ja widziałam ostatnio na wasserman.pl bardzo fajny krokomierz za całkiem niewielkie pieniądze - bodajże kilkanaście złotych. Jest to świetny gadżet, ale także pomaga utrzymać nasze zdrowie w dobrym stanie mimo upływu czasu. Bardzo polecam taki gadżet!

Gość gość
mam krokomierz z tesco...nie byl jakis tam super tani ani drogi ale za to jest super 'nieczuly' tzn pokazuje co chce i ile chce...i do tego intsrukcja w jez pol i ang taka jakas...chińska:D idz do jakiegos sklepu ze sprzetem sportowym i popros sprzedawce o ustawienie itp🖐️

Gość Małgosia910
Jak dla mnie krokomierz to dobre rozwiązanie, zawsze sprawdzam ile przeszłam i za każdym razem chcę więcej. Swój kupiłam w sklepie Conrad http://www.conrad.pl/ i jestem zadowolona :)