Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki macie stosunek

nieuwazacie, ze powinnismy w koncu zastapic plastykowe reklamowki papierowymi

Polecane posty

Gość jaki macie stosunek

torbami czy tez bawelnianymi siatkami? co to sie dzieje:Oniedlugo pogoda nam zwariuje..ba juz wariuje:O zauwazylam to, w tamte wakacje..

Gość
uważam, za dużo plastikowych torebek... muszę sobie sprawić jakąś fajną tekstylną siatkę :D

Gość ja już zrezygnowałam z
reklamówek. Na zakupy zabieram ze sobą torbę ekologiczną kupioną w Tesco, a że jest dość sporych rozmiarów to zamierzam kupić sobie jeszcze jedną mniejszą też ekologiczną. Wkurza mnie jak w sklepach sprzedawcy wszystko próbują ładować w te nieszczęśne "zrywki" :o

Gość jaki macie stosunek
nie uwazacie*:) wiecie, ja mysle, ze gdyby te ekologiczne siatki byly w jakis sposob wypromowane, jako modne itp.to ludzie by sie rzucili i uwazali by to za modny gadzet. ja sama zwracam uwage, czy ktos uzywa takich toreb czy nie, jesli jeszcze robi to mloda, elegancka, szykowna osoba to w jakis sposob to sie wydaje byc "cool" i to mnie cieszy, bo mam nadzieje, ze takie osoby zaraza tym innych..bo jak na razie to ludzie takie ekologiczne torby uwazaja za kicz:O tez musze sobie sprawic, bo jeszcze nie mam:O:)