Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkk2

kto wie?

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkk2

co sądzicie o modnym NLP?

Gość kkkkkkkkkk2
nkt nie słyszał???????????????????

Gość ladyyyyyy in reeeed
rozwiń skrót :p

Gość kkkkkkkkkk2
programowanie neurolingwistyczne

teraz nagle taki wielki boom na nlp, ale wcześniej ludzie też to stosowali i nikomu nie przeszkadzało... podobno nlp nikomu nie zaszkodzi, a na pewno pomoże w życiu codziennym ;)

Gość kkkkkkkkkk2
ktos praktykuje? moze wymienmy sie informacjami?

ja tylko czytałam masę artykułów na ten temat... a ty jestes dzielnym praktykantem/tką?

Gość henk1
Nie zajmuję się Gamoniami bo byłbym biedny

Gość kkkkk2
Henk - o czym mówisz?

Gość ZZZZzzzzz
odkurzany :) ja bylam miesiac temu na wprowadzeniu do nlp u Cieślaka, wczesniej nei mailam wogole do czynienia z nlp, a na szkolenie trafilam fartem w sumie, ale nie zaluje, w dwa dni zrobila mi sie taka burza w glowie, ze nagle zaczelam dostrzegac ze kurcze ale z moim postrzeganiem niektorych aspektow swiata jest cos nei tak warto bylo tam pojsc, moze za jakis czas pojde na praktyka pzdr

Gość kaaaarolina19
to mowisz ze zaczelas od tego wprowadzenia do nlp? a czemu nic o tym na miescie nie pisalo? czetalas wczesniej jakies publikacje odnosnie nlp tak zeby wiedziec z czym to sie wogole je? pzdr

Gość ZZZzzzzzz
nie nic wczesniej nie czytalam, w zasadzie to nie wiedzialam ze istnieje cos takiego jak nlp, trafilam na to szkolenie przez kolegow z ekonomicznej, bo oni mieli jakies znizki w tej firmie, to skorzystalam, choc studiuje architekture

Gość ZZZzzzzzz
nlp naprawde fajne jest, jest bardzo wiele negatywnych o nim opinii, wiele z nich tworzonych jest przez osoby ktore nie widza nic poza wlasnym nosem, a inne tworza nauczyli sie tego troche z ksiazek i mysla ze co to nie oni fakt, warsztaty te sa kosztowne, moze nie samo wprowadzenie, bo to nie wiele kosztuje, ale potem nastepne etapy juz tak, i dlatego moj kolejny etap rozwoju w nlp troche poczeka na pieniazki :( pozdrawiam, zycze powodzenia

Gość kaaaarolina19
>>>>>są eboki ale nie ma to jak iść na taki kurs zgadzam sie co do opinii o kursie, a ebooki sobie postudiuje, dzieki

Gość nie wchdzic
a moze ktos wytlumacz co to jest to nlp??

Gość kaaaarolina19
no pzegladalam jego stronke cnlp.pl ale nastepne kursy dopieor w maju beda, szkoda ze tak pozno, i szkoda ze tak malo sie w tym temacie dzieje we wroclawiu, w innych miastach to jest jakos bardziej na topie

Gość kaaaarolina19
biegam po osiedlu ze śmiejącym się lusterkiem na baterię, strasząc nim osiedlowe koty, które są przeraźliwie zaszokowane tym niecodziennym zjawiskiem, odczuwam ogromną satysfakcję z tego procederu, albowiem czuję się ważna i czuję fizyczną i psychiczną przewagę nad kotami, które zauważając ten przedmiot ich lęku uciekają, wówczas czuję że jestem silna, wielka i potężna, chodzę z uniesioną do góry głową po osiedlu, z rozkoszą godną orgii satanicznych myślę o następnym złowieszczym straszeniu kotów z mego osiedla