Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaalkuuu

nie umiem sie masturbować!!!

Polecane posty

Gość aaaaalkuuu

moge rozladowywac sie seksualnie wyobraajac sobie sceny erotyczne i pocierajac czyms miedzy nogami, przez ciuchy, ale w ogole na mnie nie dziala palec w srodku....nie umiem sie masturbowac. moze nie docieram do lechtaczki??moze jej nie mam??? czy to mozliwe??? dodam ze z facetem tego nie robilam...

Gość trini
widac ze malo na ten temat wiesz jesli ty palcem do lechtaczki chcesz dotrzec w srodku...proponuje najpierw poznac swoje cialo...bo palcem w srodku to lepiej punktu g mozesz poszukac ale lechtaczki nie znajdziesz....ale nie ma to jak facet ten punkt znajdzie.hmmmmmmmmmmmmmmm

Gość defvvb
naaaa peeewno jej nie masz .... ! albo poszukaj pod pacha lewą , najszybciej bedzie , ewentualnie pod prawa , jalk jesteś leworeczna ...

Gość p25
na czole czasem bywa ale to juz odchył

Gość aaaaalkuuu
no to widac pktu g nie mam....! ps. no wlasnie chce je poznać i tutaj szukalam pomocy odrobinke

Gość mmmmmmmmmmmmmm
jak sie dowiesz co to jest łechtaczka, to spróbuj polewać ją prysznicem, takim średnio mocnym strumieniem, chyba u każdej działa. Punkt G jest na przedniej stronie pochwy, w necie znajdziesz rysunki, mi sie szukać nie chce

Gość Berberys
Ile masz lat? Ja proponuje wziac do reki jakis podrecznik anatomii albo nawet ksiazke do biologii dla licealistow i stamtad dowiedziec sie, co to jest lechtaczka i gdzie sie znajduje. Bo tutaj to predzej banda onanistow powie, zebys szukala jej pod pacha albo na czole. PS: To, ze sprawia Ci przyjemnosc pocieranie miedzy nogami, to wlasnie znak, ze stymulujesz lechtaczke.