Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki...

dziewczyny jesli chlopak

Polecane posty

Gość Iaromina
No a jak mozesz wiedziec co czujesz skoro wy sie nie widujecie? Na czym ta znajomosc w ogole polega? Bo ja nie bardzo rozumiem o co tak naprawde chodzi.

Gość kiki...
eh no nie odpowiada nie wiem tak to jakos wyszlo ale on mimo to ciagnie znajmosc i i coraz bardziej sie nakręca boje sie ze roi sobie jakies wyobraznie i tym zyje bede musiala z nim o tym pogadac fakt faktem on teskni za mna ciagle to podkresla chyba cos w tym musi byc

Gość Iaromina
Spotkajcie sie jak najszybciej i wtedy moze sie cos wyjasni. Taka jest moja rada. Inaczej to nie ma sensu. Mysle ze oboje za bardzo sie w to wkreciliscie. Bez sensu.

Gość kiki...
od zimy kontaktujemy sie tylko za pomoca internetu badz telefonu niedawno postanowilsimy, ze bedziemy ze soba i czas sie spotkac. on od poczatku wyznal, ze sie zakochal ale ja nie odwzajemnialam

Gość Iaromina
Masz do niego duzo cierpliwosci :) Bo gdyby mi facet wyznal milosc po paru spotkaniach to bym uciekla :)

Gość kiki...
laromina moze masz racje on napewno sie wkrecil a spotkac juz sie spotkalismy ale bardzo dawno temu i teraz ma byc kolejne spotkanie maxymalnie odwleczone

Gość kiki...
a widzisz mnie cos powstrzymalo tez bylam wystraszona na maxa a on sie dziwil co robi nie tak:/ ale mimo to rozmawialam z nim codziennie z lekkim dystansem zawsze wkoncu on na chwile odsunal sie i ja odczulam nagla pustke odezwalam sie pierwsza potem byla rozmowa i on na nowo zaczal zabiegac

Gość Iaromina
Cos Ci napisze. Swojego faceta tez poznalam w internecie. Ale u nas spotkanie bylo juz po tygodniu, a potem tylko kontakt realny. Milosc wyznalam mu ja pierwsza, po pol roku. A czegos takiego jak u was to ja nie rozumiem. Ustaliliscie tak po prostu, ze teraz bedziecie razem? Gdybyscie sie w sobie zakochali to na pewno nie byloby odwlekania spotkania. Przynajmniej ja tak uwazam.

Gość kiki...
to dlaczego on ciagle powtarza ze teskni , serca przesyla i wogole czuje i widze jak ze mna rozmwia nie wiem dlaczego nie dazyl do spotkania w lecie bylo ok przyszla zima, praca, studia + odleglosc i tak zeszlo .

a może to jest przyjaźń, żadna miłość.. przyjaźń, fascynacja, zauroczenie

teskni bo sie przyzwyczaił do rozmow z Tobą..

Gość jam_jest_lajkonik
"to dlaczego on ciagle powtarza ze teskni , serca przesyla" bo jest frajerem i włazidupkiem. Facet serca przesyła... o żesz kurwa mać. Żygać mi się chce.

ja miałam takiego adoratora w realu co mi obrazki takie małe rysował:D

Gość kiki...
agiei on twierdzi ze z jego strony to milosc na poczatku byl bardzo zauroczony to on sie boi ze z mojej strony to tylko przyzwyczajenie . Ale moze jemu sie tylko wydaje ze to milosc.. Tlumaczylam mu i on sie upiera przy tym ze pewne sprawy czuje sie lub nie on od poczatku czul ze jest miedzy nami cos szczegolnego

nie czytalam tego dokladnie, tzn poznaliscie sie przz net i ile rozmawiacie>?widzieliście juz w realu..

Gość Iaromina
Czul, pisal Ci, wysylal serca (to dla mnie tez smieszne, no ale ja moze za stara jestem :)). No to w takim razie dlaczego nie dazyl do spotkania? Dla mnie cos jest nie tak. Ale nie zamierzam sie w to wglebiac :) Dobranoc i powodzenia.

on jest albo cholernie nieśmiały, albo nie chce sie sparzyć.. nie jest pewny Twoich uczuć. albo nie wiem co. zapytaj komiczne:P

Gość kiki...
agiie myslisz teraz dokladnie jak ja ja czuje ze on chcialby ale nie bardzo wie jak , jest niesmialy nawet mowil mi ostanio ze bardzo go pesza kobiety, drugie to ze ja wlasnie prze to jego zbyt szybkie odkrycie sie nie potrafie jakos zaufac ogolnie mam z tym problem kiedys sie sparzylam i teraz jest ciezko tzn zaczynam ufac i wlasnie on jest niepewny moich uczuc natomiast mnie twierdzi ze bardzo ufa dZiwnie jakos agiee tak spotkalismy sie kilka razy w lecie w zimie nie bylo spotkan i teraz hcemy sie spotkac

wiesz no jeśli ma coś z tego być, to trzeba to przenieść na real, bo inaczej to bezsensu. dzine ze on taki nie zdecydowany

Gość kiki...
agiie jak go pytam to mowi mi, ze jest pewny ze chce byc ze mna po naszej powaznej rozmowie w ktorej prosilam by sie okreslil odrazu zaproponowal spotkanie przy czym ja bylam chora i przelozylismy na nastepny tydzien wiec mamy sie spotkac poki co nic nie wspomina o nim . A to ze sie nie spotykalismy to troszke bylo utrudnien bo on studiuje w tym czasie kiedy ja mam wolne i na odwrot a w tygodniu praca ale nie chce go tlumaczyc bo zawsze zostje jeden dzien wolny i wtedy moglibysmy ale ja rozumiem ze moze mu sie nie chciec bo sama czasem nie mialam ochoty przeznaczalam ten dzien na odpoczynek