Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiki...

dziewczyny jesli chlopak

Polecane posty

Gość kiki...

mowi wam ze teskni to odwzajmniacie odrazu ? powiedzmy takie poczatki bycia razem albo poznawanie sie

prawdziwy facet nigdy na początku znajomości nie mówi kobiecie że za nią tęskni :classic_cool:

Gość kiki...
a yo dlaczego? u mnie to jest jakies pol roku znajmosci internet. + klika spotkan

ani kocha po miesiącu nie mowi.mi gadal tydzien temu ze mnie kocha a bylismy ze soba dwa miesiace.i juz wyparowal:D

Gość kiki...
ale u mnie ciagnie sie znajomosc ponad pol roku i on coraz bardziej sie nakreca ja tez zaczynam sie angazowac

Gość nienawidze uogólnien
jak tesknisz to mow ze tesknisz. Nie graj w zade glupie gry, nie powstrzymuj uczuc. Rob tak jak czujesz,slucha swojego glosu.

Gość kiki...
ja mam z tym problem ja nie wiem co czuje mysle o nim codziennie czy to moze znaczyc ze tesknie?

Gość kiki...
poza tym boje sie ze jak powiem tesknie to on poczuje sie zapewnie

Gość pan
nie powinnas tak

Dlatego nie mówi, bo w ten sposób szufladkuje się automatycznie jako przyjaciel, albo kolega, który na nią leci. A to niedobrze. Co innego jak już się jest z kobietą w związku, wtedy można się tak uzewnętrzniać :)

Gość kiki...
mowisz ze nie powinno sie mowic na poczatku po czym piszesz ze to nie dobrze nie rozumiem..

Czytaj uważnie :) To niedobrze, gdy kobieta zbyt szybko dowie się, że facetowi na niej zależy, a słowo \"tęsknię\" będzie na pewno tego dowodem. Facet musi trzymać fason :)

Gość kiki...
kiebzan ale dlaczego niedobrze co w tym zlego?

Gość kiki...
kiebzan myslisz ze powinnam odwzajemnic jesli juz wiem ze mu na mnie zalezy?

Jak to dlaczego? Chciałabyś żeby facet po paru dniach znajomości wyznał Ci, że mu na Tobie zależy? Prędzej byś się wystraszyła zbyt szybkiej deklaracji. Taki facet staje się dla kobiety automatycznie mniej atrakcyjny. Ale długo by pisać.

Słuchaj, jeśli on już Ci to powiedział, a Ty odwzajemniasz, to pewnie że mu powiedz! Gorzej by było gdybyś nie odwzajemniała :)

Gość kiki...
u mnie wlasnie tak bylo i rzeczywiscie wystraszylam sie na poczatku potem kiedy nieodwzajmenialam on jakby ochlonal ale wciaz zwracal sie do mnie w bardzo ladny sposob i wciaz trzymal kontakt po jakims czasem zaczwelam coraz wiecej o nim myslec i teraz juz sie chyba angazuje otwarlam sie nieco bardziej i on znowu odżył

No to daj mu jakoś znać, że Ci zależy, bo chłopak nerwicy się nabawi :)

Gość kiki...
no tak ciagle mi mowi, ze teskni za mna ,a ja mu jeszcze nigdy tego nie powiedzialam:( nie wiem dlaczego glownie chyba dlatego ze jeszcze nie jestem pewna do konca swoich uczuc ale mysle o nim coraz bardziej..

No widzisz. I jest tak jak pisałem :) Jestem pewny, że gdyby Ci tego tak szybko nie mówił, to sama byś może zaczęła się starać :) A tak to zbyt szybko się odkrył i postawił Cię w kłopotliwej sytuacji. Nie wiem ile macie lat i jak wygląda wasza znajomość, no ale zazwyczaj młodzi faceci (20 lat i mniej) popełniają tego typu błędy.

Gość kiki...
jestesmy starsi ale w sprawach uczuc troche jak nastolatkowie:( on jest z typu romantyków.

Gość kiki...
no wlasnie on za szybko sie otwarl nie wiem czemu potem jakby zaczal mnie sprawdzac poprzez male uniki ( tak mysle) a kiedy o tym porozmawialismy na nowo zachowuje sie jak na poczatku

Dla mnie sprawa jest prosta. Jak czujesz, że Ci na nim zależy, to mów mu od czasu do czasu, że tęsknisz. Jeśli masz wątpliwości to przecież nie będziesz kłamać, a do uczuć się nie zmusisz. A zadam takie nieskromne pytanie - jest między wami jakiś kontakt fizyczny, a może seks? Jak długo się znacie?

Gość kiki...
kiebzan no wlasnie nie wiem jeszcze tak do konca co to za uczucie napewno duzo o nim mysle ostatnio , spotkalismy sie tylko kilka razy i wtedy czulam takie nieokreslone przyciaganie . Znamy sie ponad pol roku ale glownie to kontakt przez telefon, skype. Teraz chcemy sie spotkac.

Chwila, chcesz mi napisać, że nie znacie się osobiście, czy źle przeczytałem? :)

Gość kiki...
w sumie teraz jak pomysle to wlasnie przez to zbyt wczesne odkrycie sie mam dylemat czy jego zamiary wobec mnie sa czyste . Ale z drugiej strony kiedy on mi mowi, ze teskni , ze jest ze mna szczey to bije od niego wlasnie ta szczerosc i w tym momencie czuje ze mowi to szczerze, a znowu mam momenty ze mysle ze moze on cos kreci ale ogolnie zalezy mi na nim

Gość kiki...
Tak spotkalismy sie ale tylko kilka razy w lecie . w zimie zaprzestalismy bo tak wyszlo z roznych powodow i teraz chcemy sie spotkac

No tak, źle zrozumiałem :) Wiesz co, ja osobiście ani nie rozumiem, ani nie lubię tego typu znajomości. Nie wiem na czym to dokładnie polega, ale żaden kontakt internetowy nie zastąpi spotkań w realu. Tak więc nie wiem jak można tęsknić za kimś po tak długim czasie nie widzenia się. Dla mnie to abstrakcja, no ale jeśli wam coś takiego odpowiada, to ja nie wnikam :)

Gość kiki...
bo taka prawda nie jestem do konca przekonana co czuje a dlaczego nie moglabym sie tutaj zapytac od tego jest to forum czyz nie?