Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelen nienawisci

co wy byscie zrobili???

Polecane posty

Gość pelen nienawisci

Dzisiaj rano moj "wspanialy" sasiad doslownie skopal mojego psa tak powaznie ze w godzinach popoludniwych zdechl. Za to ze wysikal sie w krzakach niedaleko schodow wejsciowych. Nie mam na to 100 procentowych dowodow ale rano wychodzili ode mnie znajomi a jakies 30 min pozniej moj ojciec znalazl psa w tak ciezkim stanie pod tymi schodami. W miedzy czasie bylo slychac otwierajace sie drzwi na dole u tego wlasnie 'sasaiada'. Tym bardziej jestem pewny ze to on bo kiedys sie przyznal ze go kiedys kopnal za to samo. Ja jestem zdeterminowany i wiem ze jesli go spotkam tego sk...... syna to zrobie mu to samo co on zrobil mojemu psu i nie ma to dla mnie w tym momencie zadnego znaczenia ze ten czlowiek to okolo 50 letni nauczyciel. Jest dla mnie nikim. Tak tylko chcialem sie wyzalic.

Gość cosikkk
to jest dla mnie niewyobrazalne, jak tak mozna! nie wiem co bym zrobila, na skopanie tylko takiemu kolesiowi jestem za slaba

Gość kartofel.zgnitek
jesli on to zrobil powinien poniesc konsekwencje najpierw postrasz dziada!!! sadem, policja, ze juz doniosles, ze zaczelo sie dochodzenie, przyzna sie , i wtedy wymysl nauczke przykro mi bardzo

Gość genowefa pigwwwaaa
wiesz, ja bym go zadrapal pazurami do krwi, nikt nie bylby w stanie odessac mnie od niego. ale trzeba przemyslec sprawe logiczniej. bo tak cie udupi. zalatw swiadka, ktory niby widzial ze to on i idzcie na policje, obdukcje od weta wziac koneicznie.ja bym GNOJA zalatwila. az sie poplakalam.

Gość pelen nienawisci
ja nie mam zamiaru z nim rozmawiac, po prostu wiem co zamierzam zrobic. A jesli ja ponise za to konsekwencje to i tak niewielkie bo nigdy nie bylem za nic karany. Przynajmniej poczuje to te temu smieciowi nie ujdzie to na sucho.

Gość fadaladada
genowefa....."zadrapal",czyli jednak jestes facet, klamco,jak pod koniec zlagodniales-przypomnialo ci sie ze trzeba grac dziewczynke,oj oj

Gość fadaladada
autorze zrob wszystko zeby koles poczul chocby skruche, nie mowiac juz o innych zlych odczuciach kawal gnoja ze tez jeszcze tak wulgarni, agresywni, sadystyczni do tego starzy mordercy sie paletaja po tym, swiecie, do tego nauczyciel mowisz zgroza nauczyciel.........

Gość ja bym po zlosci szczal na te
krzaki a pozniej tez pod drzwiami sasiada, i jeszcze zostawilbym kartke pod jego drzwiami "widzialem jak skatowales psa sasiadow" i tak co jakis czas, niech go mecza wyrzuty no i zglosilbym jeszcze do towarzystwa obroncow praw zwierzat, oni moga mu zgotowac pieklo

Jezeli nie masz dowodow, to mu droga oficjalna nic nie zrobisz. Mozesz za to wiele nieoficjalnie. Kup nowa karte sim za pare zloty - TYLKO NIE DZWON Z NIEJ PRYWATNIE- i dzwon do skurwiela po nocach. Albo zadzwon do burelu, i zamow mu towarzystwo. Komurka niezbedna bo oddzwaniaja z potwierdzeniem zlecenia. Moga tez mu regularnie \"pekac\" szyby w oknach. TYLKO CZY MASZ 100% PEWNOSCI, ZE TO ON? To mogl byc pierwszy lepszy zjeb.

Gość genowefa pigwwwaaaa
faladada falal cos tam, literowka, kochana, naprawde, nie musisz mnie sledzic po calym tym cholernym forum i zarzucac mi bycie mezczyzna:)

Gość fadaladada
masz racje, przepraszam :(

Gość pelen nienawisci
nie ma takiej opcji ze to ktos inny. podworko jest zawsze szczelnie zamkniete. to jest domek 2 rodzinny nie jakies blokowiso, a tak ja k juz powiedzialem wyzej on juz sie kiedys przyznal do tego ze potraktowal mojego psa w podobny sposob.

No to nad czym sie zastanawiasz? Najpierw do weterynarza, pozniej do mendowni, i po drodze koniecznie zachacz o obroncow praw zwierzat. Skoro nikt nie mogl tam wejsc z zewnatrz, to musial to zrobic ktos z wewnatrz.

Gość pelen nienawisci
nie ma takiej opcji ze to ktos inny. podworko jest zawsze szczelnie zamkniete. to jest domek 2 rodzinny nie jakies blokowiso, a tak ja k juz powiedzialem wyzej on juz sie kiedys przyznal do tego ze potraktowal mojego psa w podobny sposob.

zglos do towarzystwa obrony zwierzat , powinien odpowiedziec, za znecanie sie nad zwierzeciem!!!

Gość NADIETKA
Co za skurwiel!!!!! zgłoś wszędzie tam, gdzie to możliwe!!! za znęcanie się nad psem możesz pójść nawet na policję!!! TAKIE PRZESTĘPSTWO MA SWÓJ PARAGRAF!!!

dokladnie jest to przestepstwem karanym z urzedu grozi nawet do 2 lat pozbawienia wolnosci ale w tym przypadku sam wymierzyl bym sprawiedliwosc