Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillo

Dlaczego podobaja mi się starsze kobiety? Sam mam 33 lata?

Polecane posty

Gość radecki
Niestety dzis jej nie spotkałem. Jak do niej napisze na sympatii to ona sie nie zgodzi na spotkanie. wiem, próbowałem. Już mnie trafia szlak. Muszę z nią pogadać tak w realu ale to musze czekać aż ją spotkam. Zaprzepasciłem kurcze tyle okazji.

Gość i tak sie z nim
szlak to jest turystyczny. Ciebie szlag trafia.

Gość radecki
A co za róznica co mnie trafia. Chcę moja Anię. Moze dzis ja spotkam.

Gość annae
Życze powodzenia i odwagi. Anie to sympatyczne kobiety, wiem to.

Gość 53907490
faceci co lubia duzo starsze babki to musza miec jakieś problemy - albo saniedojzali emocjonalnie albo to jakis inny problem ale z pewnoscia tkwi on w głowie. Normalnie facet powinien szukac równolatki lub względnie mlodszej kobiety ( budzi sie w nas instynkt opiekuńczy,lubimy być tacy SUPER dla małolaty)

Gość 53907490
miało byc : są niedojrzali

Gość radecki
Ze mna jest chyba wszystko ok. Nikt sie dotąd nie skarzył

Gość Kamillo
Wróciłem. Miałem wczoraj duzo pracy. Gdzie sie podziały dojrzałe, piekne i doświadczone kobiety?

Gość Kamillo
Witaj pomorzanka.

Gość Kamillo
Pomorzanka a Ty co sądzisz o takiej dysproporcji wieku?

Jeżeli dobrze sie czujesz ze starszą o kilka czy kilkanaście lat kobietą to nie widzę problemu .Problemy mogą być za kilknaście lat , Ty będziesz jeszcze meżczyżną w sile wieku , ona niestety już pewne sfery życia będzie miała za sobą no i co tu ukrywać zdrowie już nie to . Sama jestem za tym że to raczej mężczyzna powinien być kilka lat starszy od kobiety ... i też nie za dużo . Ale serce nie sługa , nie wybiera :)

Gość radecki
No i co ludziska. Jestem szczęsliwy. Bylismy wczoraj na kawce. Ależ ona powściągliwa. Nie wiedziałem jak do niej podejść żeby sie troche otworzyła. Spotkanie nie trwało długo ale...nie powiedziała NIE. Mamy sie jeszcze spotkać, mam dzwonic w środe. Jestem happy

Gość BO ZYJEMY W WOLNYM
KRAJU I KAZDY MA PRAWO WYBRAC CO MU SIE PODOBA nie probuj tlumaczyc dlaczego badz soba

Znam kilka takich par gdzie kobieta jest starsza o 6-12 lat. Prawie wszystkie z nich stanowia udane, wieloletnie zwiazki. Mysle ze jak para mimo tej roznicy wieku w tzw glupia strone jednak zdecyduje sie byc razem, znaczy ze wiez laczaca ich jest dosc silna, zeby ten zwiazek mial duze szanse na powodzenie. Poza tym o to co trudniej przychodzi z reguly bardziej sie dba.

Gość radecki
Byłem z moją slicznota na kolejnym spotkaniu. Poznaję ja lepiej i tym bardziej sie zachłystuję. Uwielbiam kazdy jej gest i mine. Jest najsłodsza istota jaką poznałem. Pewnie ma wady ale co tam... Nadchodzi weekend. Oby dała nam szanse spotkania. Bardzo chciałbym ja pocałować. O seksie to nawet nie mówie. Nie wiem czy ona trzyma mnie na taki dystans czy co ale do łóżka to raczej szybko nie da sie zaciagnąć. Jest po rozwodzoie 4 lata i dalej sama. Chyba unika facetów ( moze tylko seksu) , musze to rozwikłać. Marze o tym zeby móc sie z nia kochać, dotknąć jej. Przeciez to dorosła kobieta. Powinnismy od tego zacząć. Dojrzali ludzie najczesciej zaczynaja zwiazek od seksu. A tu klapa. Kobitka jak dziewica. To niesmiałość czy co?? Nie iwem co mysleć.

Gość radecki
Panie po 30 proszę powiedzcie jak to jest. Jak Wy sie zachowujecie.

Od seksu to zaczyna się związek , z którym nie wiąże się nadziei na przyszłość, lecz traktuje tylko jak przygodę. :)

Gość radecki
Niby masz racje. I ja nie twierdze,ze mamy iść do łóżka na i randce. Ale to chyba normalne,ze o tym mysle i uważam,ze nie ma co długo czekać. Wiem,ze seks to dopelnienie ale... Masz racje, przeciez tak naprawde to nic nas nie łaczy. Jesteśmy dopiero znajomymi, musze czekac cierpliwie czy w ogóle ona zechce być ze mną.

Gość radecki
To było do seksownej

Gość radecki
Czyli Justynaaa uważasz,że co ??? Mam ja wziąśc na siłe:)

Gość radecki
Wiem,wolicie zdecydowanych kolesi. I ja jestem zdecydowany. Raczej dochodzę do wyznaczonych celów. Zakochałemsie i chciałbym z nia byc ale jeżeli ona nie odwzajemni mojego uczucia to musze przynajmniej sie z nia pokochać. I nawet gdybym nmial stanać na głowie to jakoś to zaaranzuję.

Gość radecki
Jak z nia jestem to nie obrzucam ja wymyslnymi komplementami i nie popadam w zachwyt na każdym kroku. Wszystko w normie. Wiem,ze Panie nie przepadaja za przeslodzonym zachowaniem

Gość saben
I co moze podtrzymamy temat. Jak tam wasze związki młodszy ze starszą??

Gość bombellek
Znam pare gdzie babeczka jest starsza od męza o 11 lat. Beznadziejny zwiazek. Ale znam tez kilka par gdzie róznica jesyt około 7,8 lat i jest spoko. Moze nie od wieku to zalezy??

Gość tomilii
starsze kobiety maja to coś i tyle