Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie mieszkam

Tarchomin Warszawa

Polecane posty

Do wszystkich Warszawian! Czy mieszka ktoś na Tarchominie na ul Dębowej? Chyba się tam przeprowadzę i nie mam pojęcia jak wyglądają dojazdy do centrum....czy może lepiej dać sobie spokój?Wiem że to prawie już Jabłonna...

Gość a może ściągnij
no, źle wyglądają, niestety

a czy możesz napisać coś więcej? Ile potrzeba żeby dojechać autobusem?

dojazdy to masakra. Ja mam samochod i nie jezdze do pracy do centrum (nie przekraczam zadnego mostu) , wiec mam (troche) lepiej . Teraz sa ferie i naprawde widac roznice - Modlinska o 8 rano jest PUSTA (prawie ;) ) , wiec jedzie sie latwo ,lekko i przyjemnie :D Mimo tego ,ze na Modlinskiej sa bus-pasy , to w okresie poza feriami i wakacjami - autobusy i tak stoja . Z dojazdami do centrum , to nie wiem jak masz daleko do petli autobusowej na Nowodworach - wsiadasz tam w E-4 (linia podobno "expresowa" ) i dojezdzasz do metra . Nie wiem ile czasu zajmuje przejazd autobusem do metra , bo cale szczescie nie musze tak jezdzic.

Hm, nie wiem, ale wiem , że do lini E-4 muszę jechać autobusem, więc chyba nie blisko....

Sprawdzilam gdzie ta Debowa, no i juz wiem ;) musisz po prostu wsiasc w ktorys autobus, ktory jedzie oprosto Modlinska (a bedziesz musiala przejechac cala :O ) , i nie wiem , czy wtedy ma sens przesiadka na tej trasie w E-4 .... , bo E-4 wyjezdza z "glebi" Tarchomina chyba w polowie Modlinskiej - ale nie wiem dokladnie.