Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana123

sms swiadczy o zdradzie????

Polecane posty

Chinka - zaznczyłam na poczatku, ze nie moge sie skupic akurat na tej częsci problemu a pozatym co to znaczy \"przecztac przez przypadek\" ? ;)

Gość dariamaria
Moim skromnym zdaniem SMS nie świadczy o zdradzie. Mam kolegę, który jakiś czas temu był "atakowany" przez swoją wielbicielkę. On szczęśliwie żonaty, a tamta młoda mężatka (nauczycielka jego córki). Ponoć nr telefonu zdobyła właśnie przez jego córkę. Pokazywał mi te SMS-y - były baaaaardzo sugestywne (niektóre kobiety to są zdrowo walnięte). I wiecie co, on tych SMS-ów nie pokazywał swojej żonie, bo nie chciał jej denerwować. Jak twiedził niczym nie sprowokował takiego zachowania tej kobiety i komentował krótko: widocznie ma płodne :) Tamtej w końcu się znudziło. Czasami lepiej jest niewiedzieć o pewnych sprawach.

cholera, mam jak Haris...problem problemem, nie zagląda sie do czyjegoś telefonu, gg, maila, nie otwiera się korespondencji adresowanej do kogoś, a jak to już było powiedziane na innym topiku, kiedy jest problem, to daje sie wyczuc bez zaglądania tam, gdzie nie trzeba :P

Chinka, ale sprowadzenie tego do serduszkowej manii w określonym dniu napędza gospodarke :P

Wiem, właśnie dlatego wspomniałam tam o serduszkach na wystawach :D Czy to, ze nie podoba mi się to głupawe "święta" znaczy, że jestem starą i sfrustrowaną babą, której nikt nie chce? :D

\"Komiczne i tu właśnie wychodzi dlaczego tak bardzo bronicie tej prywatności. Macie coś do ukrycia. To oczywiste.\" Oczywiste jest to, że gdyby zlustrować telefony babek, to byłyby tam - smsy od byłych adoratorów, głupie smsmiki wielce dwuznaczne od kolegów z pracy cz uczelni i pewnie u niejdnej fotki byłego by sie znalazły... tylko, że oczywiscie zadna kobieta nie uznaje tego za coś złego bo \"to przeciez nie jest tak\" i \"to jest nie tak jak myslisz\" i \"przeciez to tylko smsmy a my przeciez nie jestemy takie jak faceci\" :D:D A ja dostaje rózne smsy, od roznych kobiet, jedne żartobliwie wyuzdane, inne mniej żartobliwie i nie mam wpływu na to, co piszą do mnie osoby mające moj numer telefonu i dlatego wlasnie przeglądanie mojego telefonu doprowadzi przeciętną kobiete do palpitacji serca i mądra kobieta, po prostu tego nie robi... I jasne, ze mam cos do ukrycia - a po to, by nie tłumaczyc sie z idiotyzmow i nie wywoływac awantur o nic

Do czego się przyznał? :D Chyba do tego, że chronie kobiety przed ich własną histeryczną naturą :D

Gość zszokowana123
mam caly czas nadzieje ze jest tak jak pisze dariamaria , z tego smsa mozna wywnioskowac,ze ona takze ma chlopaka .mysle ,ze zeby zdradzic potrzebna jest odwaga to nie jest tak hop siup jest przeciez jeszcze sumienie itd,moze chodza jej po glowie takie mysli ale do niczego nie doszlo?Jutro walentynki ,jezeli ona mysli powaznie ,pewnie napisze jakiegos smsa,sama jednak mysl ,ze znow mam myszkowac w jego telefonie nie jest mila,sama nie chcialabym aby on mi zagladal w moje smsy z drugiej strony nie bylabym az tak wsciekla bo WLASNIE -nie mam czego ukrywac. Troche z innej beczki,zastanawia mnie fakt w jaki sposob mysla faceci,jezeli sa w zwiazku i zdradzaja,dlaczego nadal tkwia w tym zwiazku?Czy to z wygody?Czy mozna kochac swoja polowke a jednoczesnie ja zdradzac?

no cóż, niezobowiązujące flirty po prostu najlepiej przeprowadzać "na żywo"...czego oczy nie widzą itd. ;)

Gość klasyczna prosta
a może to jakiś bardzo stary sms?? może jak ciebie nie znal

"Czy mozna kochac swoja polowke a jednoczesnie ja zdradzac?" Jasne, że można... Ale jesli sie bardzo kocha, to nie robi sie tego, bo ryzyko wpadki i utraty wartosciowej osoby jest zbyt duze... ale wcale nie dlatego, ze nie mozna zdradzic, bo sie kocha

"Chyba do tego, że chronie kobiety przed ich własną histeryczną naturą " jakże wielce jestyśmy Tobie wdzięczna Komiczne Piszę to w imieniu wszystkich kobiet na Ziemi:P

zszokowana123 - Dlaczego faceci tkwią w związku.. bo gdzie mają iść jak im dobrze ? Po co ? Oni chcą mieć uprane, ugotowane i podane tzn kure domową co szanuje ich prywatność :) a poza domem zabawa, kumple i piękne kochanki.. To my się angażujemy w każdy romans do tego stopnia, że dalszy związek jest niemożliwy. Oni nie mają głębszych uczuć. Mogą mieć dwie, trzy albo dziesięć kobiet.

" no cóż, niezobowiązujące flirty po prostu najlepiej przeprowadzać "na żywo"." ale ja nie prowadze zadnych flirtów - jakas np jedna debilka z Fortis Banku sie do mnie przyczepiła... Dałej jej telefon z powodu kontaktów zawodowych... byłem z nią na kilku spotkaniach - zawodowo a ta mnie męczyla chyba ze 2 miesiące pytaniami co robie, że jest samotna, czy nie znalazłbym dla niej czasu i jakies ostrzejsze bzdety itp..

khem...niesmiało zauważę, że kobiety też zdradzają :P

Gość dariamaria
A Ty nigdy nie dostałaś przypadkowego SMS-a? bo mnie się już to zdarzało. I nie mam zamiaru tłumaczyć się, że ktoś pomylił numery (bo tak było). Ja nie sprawdzam i nie mam zamiaru sprawdzać telefonu mojego partnera. Nasze telefony zawsze leżą na wierzchu. Zaufanie to podstawa!