Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego mieć fajnie

fajnie jest miec dziecko przed 30-TKĄ DLACZEGO?

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeee
faktycznie, kobieta rodzi po 30 masakra!!!!ona ma 50 lat, dziecko 20, ona ma 70 lat i juz umiera ze starosci a dziecko:(

Gość o teraz to trochę
się egocentrycznie i egoistycznie zroiło weszystko do siebie nie dla kogoś,a dzieko......tyle wyżeczeń....taka moda na rodzenie po 30 stce.ja mam 25 i zabieram się do roboty-nie sama oczywiście

kiedy ona ma 70 to dziecko już 40 więc żadne to juz dziecko ;)

Gość aam-myy
Mam 18 lat i pierwsze dziecko urodziłam w październiku. I jestem szczęśliwa. Może i nie korzystam z pełni ze studenckiego, pełnego beztroski życia (studiuję), ale mam chłopaka, który nie odejdzie ode mnie, mam ślicznego synka, dla którego nauczylam się odpowiedzialności... Wszystko poszło szybciej. Zrobiłam prawo jazdy, kupiliśmy samochód, moi rodzice są młodzi i zawsze mogą mi pomóc. Nie mówię, że dziecko w wieku lat nastu to same plusy, ale nie będę czekać do trzydziestego roku życia z drugim. Chcę w wieku 40 lat przeżywać drugą młodość, jako kobieta, która wychowała dwójkę dzieci i jeszcze jest pociągająca, jako kobieta, bo muszę przyznać, że do figury powróciłam i powrócę za drugim razem.

fajnie jest wogole miec dziecko/dzieci.....:) Bez znaczenia kiedy -zwlaszcza jesli długo sie na nie czeka...

Mam 9letnia corke i urodzilam ja mjac 24 lata .Teraz bardzo pragne drugiego.Nie moge go miec ,ale wiem ,ze tak samo a nawet mocniej i bardziej dojrzale potrafilabym go i kochac i wychowywac.

e tam..takie rozważania teoretyczne nad wyższością Swiąt Bożego Narodzenia nad Swiętami Wielkiej Nocy.. są kobiety cieszące się dziećmi w każdym wieku i takie co dzieci są im kłodą u nogi zawsze.. mam dwoje przed 30-tką,czekam na trzecie po 40-tce fajnie było mieć i fajnie będzie mieć

czy będzie tak fajnie to nam napiszesz jak już będziesz miała :D

Gość up podniesmy