Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka153

karta kredytowa milenium

Polecane posty

Gość olenka153

Czy za nie aktywowanie karty kredytowej milenium (czerwona) beda jakieś kosekwencje?

Gość olenka153
a za wyrobienie karty?

oleńka - ja akurat musiałam aktywowac ta do niczego mi niepotrzeba karte bo bez ego mi kredytu nie chciali uruchomic, ale nie wiem jaka ty masz sytuacje

jeśli chodzi o wyrobienie karty to może być ona bezpłatna lub płatna musisz zapytać w banku:)

Gość olenka153
to było tak ze przyjechala pani do pracy no i namowiła ze to za darmo i tam takie rzeczy, a teraz kilka dni temu dostałam karte no i dzwoni pani z banku pytajac sie czy karta doszla i czy aktywowac to ja mowie ze karta doszla ale rezygnuje bo mi si e jednak nie przyda i powiedzial zeby aktywowac nic za to nie płace a jak ja mowie ze nie to on nagle ze zapłace 65 zł za karte:/ i nie wiem co robic, a moim znajomym panie dzwoniace z banku nie powiedziały nic tylko czy moga zadzwonic do niej za jakis czas może sie namysli

no dokładnie, tak u nich jest jelsi nie aktywujesz to ci naliczaja zrób tak: aktywuj i przed uplywem roku rozwiąz umowe o te kartę bo jak nie to nalicza Ci w kolejnym roku znowu ja zamierzam tak zrobic