Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BBBBBBBBBBBBB

Faceci, których pragniemy!!!-

Polecane posty

Gość BBBBBBBBBBBBB

"są mężczyźni, którzy potrafią sprawić, że kobiety czują się przy nich całkowicie odprężone. Na ulicy, w łóżku, przy obiedzie, śmiejąc się i spacerując - wszystko jedno. W ich towarzystwie oddycha się normalnie. Nie trzeba się nadymać, zadzierać nosa ani udawać kogoś, kim się nie jest. Owszem taki facet chce sie dobrać do twoich majtek, ale chce również być w twoich myślach, poświęcić ci swój czas i uwagę. Zawsze daje ci to odczuć" Szklana zupa - J. Carroll Co o tym sądzicie?;)

Gość petrunia. com
to jest opis mego meza:)))

Gość fajnieee
Taki facet ma pewnie duże branie, szkoda, ze ja taki nie jestem :(

Gość złośliwe
petrunia. com i laguna, skoro opis pasuje do waszych facetów to może jest to ten sam gość. Pewnie zdradza was obie :P

Gość BBBBBBBBBBBBB
Księżyc==> a czemu tak uważasz?

Phhh, chwytliwy tekst bo uderza w ukryte potrzeby kobiety ale owe "Nie trzeba się nadymać, zadzierać nosa ani udawać kogoś, kim się nie jest" zależy wyłącznie od nas, nie od drugiej osoby, więc w tym przypadku od kobiety a nie od tego jaki jest mężczyzna. Poza tym napisał to mężczyzna, który być może takimi właśnie tekstami czarował naiwne (a pod nimi mogło się kryć cokolwiek, tylko nie fantazje naiwnej). Lepiej więc mężczyzn oceniać obiektywnie a nie wg książkowych tekstów.

za wysoki stopień abstrakcji, nic nie rozumiem co do mnie mówisz, przetłumacz....

Gość BBBBBBBBBBBBB
Myślę, że trzeba się "dobrze i swobodnie czuć" przy facecie a nie przy każdym się da... Jedni działają na mnie jak tabletka uspokajająca, inni jak prozak a jeszcze inni mnie jakoś poddenerwowują...

Gość BBBBBBBBBBBBB
Niektórzy potrafia faktycznie sprawić, że czuję się przy nich wyluzowana...;)

Gość mrowka_robotniczka
są mężczyźni, którzy potrafią sprawić, że kobiety czują się przy nich całkowicie odprężone ---- tak wlasnie podzialal na mnie moj facet jak go poznalam. Przed nim za kazdym razem jakkogos poznawalam to byly te motylko w brzuchu, nie spalam po nocach, czulam sie niespokojna, taka zakochana i glowa w chmurach ze nie moglam sie na niczym skupic. A z moim bylo odwrotnie. wlasniesie poczulam taka spokojna i bezpieczna, ze przy nim nie zgine i wszystko bedzie okey. tak na mnie zadzialal i wciaz tak dziala za co go kocham.

15:48 mrowka_robotniczka są mężczyźni, którzy potrafią sprawić, że kobiety czują się przy nich całkowicie odprężone ---- tak wlasnie podzialal na mnie moj facet jak go poznalam. Przed nim za kazdym razem jakkogos poznawalam to byly te motylko w brzuchu, nie spalam po nocach, czulam sie niespokojna, taka zakochana i glowa w chmurach ze nie moglam sie na niczym skupic. A z moim bylo odwrotnie. wlasniesie poczulam taka spokojna i bezpieczna, ze przy nim nie zgine i wszystko bedzie okey. tak na mnie zadzialal i wciaz tak dziala za co go kocham. _____________________________ to może się szybko znudzić

Gość mrowka_robotniczka
Jestesmy razem juz szosty rok i jakos nie czuje nudy:))

Gość petrunia. com
To ze facet spokojny nie musi oznaczac ze nudny.

Gość petrunia. com
No niektore dziewczyny wola wlasnie takich co ich trzymaja w napieciu, raz sie odzywaja a raz nie a potem one tworza rozne tematy na forum w stylu "czemu jeszcze do mnie nie zadzwonil".

16:18 petrunia. com To ze facet spokojny nie musi oznaczac ze nudny. ______________________ Nudny to jest stan, kiedy nie towarzyszą ci silne emocje - w tym zdrowa niepewność - na początku znajomości/związku. dla mnie taki meżczyzna, jak ten mróki, nie byłby żadnym wyzwaniem...a to, co wydaje się łatwe, mnie nie interesuje.

Gość mamuśka przed 40-stką
to o moim mężu :). Jesteśmy od kilkunastu lat razem i nadal jest pięknie.