Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kas1ca

Simplus

Polecane posty

Gość kas1ca

Hejka, ktoś z Was korzysta z simplusa, jakie korzyści mozecie mi przedstawić żebym przeszła sobie do nich z inego operatora?:)

Gość simplusowa
W moje rodzinie 2 osoby mają simplusa i chwalą sobie.

Gość simplusowa
a co Tobie przeszkadza w simplusie? mozesz sprecyzować?

Gość simplusowa
hahaha, bo ja własnie mam abonament w plusie, a moi najbliżsi simplusa. Z 5 wybranymi numerami nawijam 16 godzin miesięcznie za darmo, a poza tym mam jeszcze 2 godziny do innych sieci, wymienne na sms i mms, a to wszystko za 75zł(brutto). :) Dostałam też nokię 6151 za zeta:)

Gość hiddenn
za simplusem przemawiają promocja za promocją - i to bardzo dobre promocje. dla porównania np. na walentynki wszystkie sieci zrobiły pakiety minut - tylko wszystkie po 20gr za minutę, a simplus po 4 gr. do tego ciągle coś nowego wymyślają, np. teraz z okazji walentynek każdy abonent plusa ma obniżkę na ciuchy w top secret o 70%. to najfajniejszy prepaid na rynku.

Gość walentynekk
teraz np. przemawia pakiet 200 minut za 8 zł (wychodzi ze 1 min to 4 gr) i pakiet smsów za doładowanie (smsy do wszystkich), do tego różne dodatki do ściagnięcia i duza liczba osób w simplusie, plusie:)

Gość gaskka
dokładnie, takiego pakietu jak simplus to żadna sieć nie zaoferowała - gadanie po 4 grosze, wszędzie jest 5 razy drożej... ja mam simplusa 4 lata i ciągle na jakichś promocjach jadę, mało wydaję a dużo rozmawiam.smsuję.

ja mam w simplusie taryfę swojaki, do 5 osób z plusa mam sms za 1 gr i jakieś tańsze połączenia, nie wiem ile tańsze... anyway kązdy operator nieźle ździera.

Gość _teraz
jest ta promocja 200 minut za 8 zł do wykorzystania w ciagu 30 dni na numery STACJONARNE i PLUSA można dzwonić codziennie od 16.00-8.00 i całe dni w weekendy ciągle są promocje można sporo zaoszczędzić a dla oszczędnych można Simplusa doładować za 50 zł i przez 90 dni możesz wykonywać połączenia wychodzące, potem są blokowane ale jeszcze przez 1 miesiąc możesz odbierać połączenia przychodzące - gdyby nie doładowywać konta przepada ta suma która pozostała ci z tych 50 zł bo zeruje się konto. W sumie jak na doładowanie za 50 zł na 4 miesiące to niezbyt drogo prawda?

Gość arkanna
bardzo niedrogo i w ogóle opłaca się dużo bardziej simplus niż inne prepaidy. miałam tak taka wcześniej i dużo więcej wydawałam. doładowanie 50zł raz na trzy miesiące to groszowa sprawa, a przy tym zawsze są takie promocje (tak jak te popołudnia teraz) że w ogóle malutko się na rozmowy wydaje i u mnie 100zł na 3 miesiące spokojnie styka - przy tak taku wydawało się 100zł na niewiele ponad miesiąc...

Gość atke_atke
simplus robi najwięcej ofert promocyjnych, jedna się nie kończy a już z drugiej można korzystać. tak jak tera - weekendy jeszcze trwają, a nagle poinformowali ze za doładowanie przez internet 20%sumy jest dodatkowo i gratis. żyć nie umierać.

Gość maniekkk
no własnie weszła promocja powitalna w której dają do sieci 1000smsów do sieci na dzień dobry. więc rezygnuję w końcu z tego kijowego taktaka i przechodzę do simplusa, załapię sie jeszcze na gorące popołudnia hehe.

Gość sabinka sabinka
Simplus ma same korzysci , nie wiem czy czytałas w Rzeczpospolitej ale to własnie Simplus uplasował sie na 1-szej pozycji wsród wszystkich ofert na karte.To chyba mówi samo za siebie.