Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicisi2

Ginekolog Toruń

Polecane posty

Gość kicisi2

Jacy lekarze ginekolodzy przyjmują na NFZ w Toruniu

Gość jkflkdufodjnmv.cvjglidufglnmx
idz prywatnie:)

Gość kkkkkkkaaaaaaaaaaawwwkkkkkkkka
wpisujcie ile biora prywatnie i gdzie przyjmuja

generalnie w kazdej prawie przychodni przyjmuje gin na nfz, ale nie polecam chodzenia na kase chorych. to jest wielka wygoda, jesli musisz tylko i wylacznie zrobic cytologie [ktora u prywatnego lekarza kosztuje od 30 do nawet 60 zl] i odebrac wynik - bez opinii, ani innych porad. ja jestem zapisana do poradni na ul. filtrowej [koniuchy, naprzeciwko piotra i pawla], a tam przyjmuje dr m. nowicki, ktory na kase chorych generalnie robi wielka laske, ze w ogole cokolwiek ci powie/doradzi. jedynym plusem jest to, ze bardzo pilnuje cytologii. prywatnie chodze - i bardzo! polecam - dr floriana jassowicza na ul. krasinskiego (telefon jest w ksiazcze telefonicznej). on bierze 70 zl za badanie i 50 za damo usg, ale jak robisz 2 te rzeczy na raz, to placisz 100. ja jestem baaaardzo zadowolona, bo wreszcie mam pewnosc, ze komus zalezy, zeby powiedziec mi dokladnie co i jak, szczegolnie ze mam dosc duze problemy kobiece i jestem z tych, co sie bardzo przejmuja. panu doktorowi niesamowicie zalezy, zeby pacjentka wyszla od niego w pelni poinformowana. acha, no i szczerze odradzam dr zmyslona, z ktora przebylam koszmar jednej wizyty 3 lata temu. maly gabinet, kilka osob w srodku, jacys dziwni ludzie wchodzacy podczas badania - ogolnie makabryczne wspomnienie. no i sama pani doktor bardzo niemila, wrecz brutalna podczas badania, majaca ciagle pretensje. \"uroki\" nfz-tu