Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigi

chłopak zrobił mi wczoraj przykrość ...

Polecane posty

a on biedaczek nie wie o co mi chodzi. Byłam z nim wczoraj na spacerze i widzimy, że idzie moja była przyjaciółka (nie rozmawiam z nią dwa lata bo zrobiła mi wielkie świństwo i bardzo brzydko potraktowała. Przez rok dochodziłam do siebie :( wypłakiwałam się na ramieniu mojego chłopaka) no i idziemy a on zobacz kto idzie ja mówię no ta szmata, przechodzimy obok niej a on do niej : cześć , co słychać , miłego wieczorku ... zamurowało mnie. Pytam się dlaczego się do niej odzywa skoro tak mnie potraktowała. A mój chłopak na to, że go to nie obchodzi, on do niej osobiście nic nie ma i że to moja kłótnia i problemy a nie jego. Myślałam, że nie ma moje, twoje a jest NASZE a moje problemy są jego problemami i na odwrót. Poryczałam się i poszłam a on nie rozumnie o co mi chodzi mówi, że to było tylko cześć. Jest mi bardzo przykro i smutno co myślicie o jego zachowaniu ? może to ja przesadzam ... dodam że jestem z nim 4 lata :(

Gość ja bym sie wkurwiła

Gość fered
facet zachował sie z klasą,ale ty jakaś durna c i p a jestes

Gość reqrqe
to ty zachowujesz się jak prostaczka praktykując prymitywne "nie odzywanie się" do osoby znajomej, choć już nielubianej, a zwłaszcza oczekując że twoj facet pokaże taki sam brak klasy, i że zaangażuje się w twoje konflikty z jakiego ty jesteś środowiska i ile masz lat? wydajesz się być niedojrzałym i głupiutkim stworzeniem

Gość przesadzasz i to jak
to nie przedszkole, gdzie Krysia pociągnęła Marysię za włoski i teraz wszystkie koleżanki Marysi nie gadają z Krysią :O to ty masz z tą laską jakiś kłopot, a nie on - dlaczego ma rujnować swoje dobre jak widać relacje z tą babką?

Gość nie wierze w wróżby
JA nawet nie opowiadam mojemu co mnie boli i tak by nic to nie dało

Widzę że opinie są podzielone ja uważam, że zachował się chamsko ;

Gość kolikme
jestes dziecinna

Gość reqrqe
"to nie przedszkole, gdzie Krysia pociągnęła Marysię za włoski i teraz wszystkie koleżanki Marysi nie gadają z Krysią" obawiam się że takie relacje są nadal praktykowane w niektórych rodzinach czy grupach sąsiedzkich, może autorka tematu ma takie wzorce.... Autorko tematu... tak poza tym to co chciałaś zrobić było już próbą manipulowania swoim chłopakiem. I dam głowę że gdyby dał się zmanipulować, to straciłabyś dla niego trochę szacunku. Mógłby też powstać tu kolejny topik że ty już się znów przyjaźnisz z wymieniona dziewczyną a twój chłopak źle traktuje tę twoją przyjaciółkę i jest ci przykro, z pytaniem co teraz robić. ;D

Gość reqrqe
to może na przyszłość steruj nim kopnięciami w kostkę, niech się domyśli co ma do ludzi mówić p.s. może od razu lepiej sprawić sobie elektroniczną zabawkę a nie faceta?

Przesadzasz :D Ale spoko, każdemu się zdarza :) tzn. ludzie z kafe są na maxa opanowani i kulturalni, ale jestem w stanie Cię zrozumieć... :) Mimo wszystko-odpuść :)

Juz sam Twoj komentarz "ta szmata" wskazuje na Twoj poziom... wydoroslej moja mila bo jak pojdziesz do pracy to nie bedziesz sobie mogla pozwolic na obrazanie sie i nieodzywanie sie do kolezanki/kolegi ktory Ci zrobi swinstwo. A to sie niestety zdarza... A Twoj facet zachowal sie normalnie... jak kazdy kulturalny czlowiek powinien sie zachowac... no chyba za zucil sie jej na szyje i ciagnal na kawke... ale o tym nie pisalas, wiec przypuszczam ze na zwyklych formulkach grzecznosciawych sie skonczylo.

Gość no nie wiem nie wiem
zdecydowanie przesadzasz, ale Twój chłopak mógł ograniczyć sie do samego "cześć". Musiałaś czuć sie głupio jak z nią beztrosko gawędził :-o

chłopak myślał, że kara uległa przedawnieniu, i wcale mu się nie dziwie, jak ładna dziewczyna, to warto być z nią w stosunkach pokojowych, bo różnie jest , raz na wozie, raz pod wozem, a ty Pigi jak żeś taka humorzasta.......

Jesteście ze soba 4 lata, ale jesteście nadal dwiema osobami. To, że Ciebie słuchał, to nie znaczy, że przejął Twoje emocje.To tak, jakbyś np bała sie panicznie węży - ktoś może Cię wysłuchac ze zroumieniem i Ci współczuć, ale to Ty się boisz węży, a nie on.Albo jak z bólem zęba, mozna opowiedzieć komuś, ale co z tego? Dlaczego mu nie wierzyć, że to było tylko cześć a nic przeciwko Tobie? On idzie z Toba, ona na przeciwko, on sobie mysli - o, idzie ta małpa o której mi opowiadała moja dziewczyna, no część, co słychać, papa. Jakbyście nie byli sobie bliscy, jesteście dwiema osobami i różne rzeczy odczuwacie inaczej, to nie znaczy, ze cos jest źle z Waszym związkiem. Też byś chciała tą historię z była przyjaciółką przezywac po swojemu, tj. intensywnie, a nie tak jak mu sie wydaje, że wystarczy, prawda? :)

Zabolało mnie głównie to,że powiedział , że to moje problemy a nie jego . Skoro ma takie podejście to jak ja mam na niego liczyć w przyszłości ? bardzo miły blondynie podbudowałeś mnie nie ma co :) ale może faktycznie to ja przesadziłam ...

no ja jestem hedonistą i potrafię być zły na kogoś max 3min, też tego spróbuj, zabaczysz jak się jasno zrbi wokół Ciebie.......

Gość mi rez zdarza
sie miec zal do osob, ktore skrzywdzily bliskie mi osoby, i nie gadam z nimi.

4 lata/ a ty ile masz15?dziecko:D 4 lata razem?znaczy od pierwszej miesiaczki...

Gość no jasne jacy wszyscy
kulturalni jesteście !! to teraz jak jej sasiad odezwie sie do niej po chamsku i ona mu o tym powie, to wedlug waszego toku myślenia powinien nastepnym razem jak go spotka z uśmiechem podać mu grabe na powitanie i milutko pogawedzić, bo to przecież nie jemu zrobiono przykrość, to nie on ma problem i on do gościa nic nie ma, jemu nic nie zrobil

jesli mowi czesc takiej to..rani uczucia ukochanej a po drugie przynaje racje tej babie! a zatem- fajnie ze jej krzywde zrobilas, widzisz ja cie popieram, gadam z toba mowie czesc mam gdzies co czuje moja dziewczyna! gdy nie powie jej czesc dajesygnal: nie podoba mi sie to co zrobiłas, postapilas zle. zraniłas kogos kogo kocham :)

jesli sie kogos kocha to jest sie jednym..co jej to jakby jemu ucyzniono..