Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maturzystka_Monika

Jak przygotowania do matury?

Polecane posty

Gość Maturzystka_Monika

Stresujecie się już bardzo? :) z jakich przedmiotów zdajecie? uczycie się już ? :) Macie jakieś szczególne metody na naukę ? Prezentacja z polskiego napisana?:)

Gość *** buziaczek ***
jak dobrze że mam mature za rok :D

Gość Maturzystka_Monika
Ja się cieszę, że to już w tym roku bo za kilka miesięcy będę już PO tym wielkim stresie :D

a ja się martwię bo na razie jeszcze sie w ogóle nie stresuje.. w miarę napisałam prezentację z polskiego a reszta... nic w sumie się nie uczę.. a zdaje majce, geografię i francuski - rozszerzone wszystko :)

Gość maaaaaaaaaaaaturkaaaaaaaaaaaa
ja zdaje p. polski p.gegre r.niemieckii no i nie zaczelam sie jeszcze uczyc..ale przynajmniej mam juz prezentacje ale nie znam lektur a z gegry tez nic nie umiem,jedynie z niemca w miare:(((((((

Gość .....ihtiostega
ja sie nic nie ucze jeszcze,nie moge sie zabrac za biologie ;(nie moge sie zmobilizowac,nie zdam tej matury:(i nie dostane sie na dtódia napewno:(nie moge sie wziasc do roboty zdaje polski,angielski i biol,wszystko podstawowe

a tak spytam z ciekawości - na jakie studia się wybieracie zdając podstawową maturę ? nie chodzi mi o to że chce się z waś śmiać czy coś takiego ale przynajmniej w moim mieście chyba nie ma żadnych ciekawych studiów na które się można dostac po podstaowej albo gorzej zdaniej rozszerzonej.. a chciałbym znaleźć coś takiego gdybym się nie dostała na to co chce :)

Gość a ja jakos
jeszcz nie zaczelam sie uczyc.. prezentacja? nawet nie pamietam jaki mam temat ;) pisze polski i rozszerzone geografia i angielski

Gość ja.k
srak pindy

ja wlasnie teraz mam ferie i chce zaczac przygotowywac prezentacje ale idzie to jak krew z nosa;) moj temat jest moim zdaniem latwy i taki nawet przyjemny bo mam porownac wizerunki matek:) lektury na podstawie ktorych bede to prezentowac przeczytalam wiec tylko strezszcenie musze doczytac zeby przypomniec tak mniej wiecej sobie:)