Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akzi1980

zostałam mamą

Polecane posty

Gość akzi1980

po ciężkich przeżyciach związanych z dwoma poronieniami zostałam mamą mała ma 2300 i 47 cm

Gość mama amama
Gratulaaaacje!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to sem jaa
gratuluje:)

Gość tsrydurf
moje gratulacje, ciesz się macierzyństwem:)

Gość akzi1980
dzięki wam wszystkim

Gość astro55
a ja nielubie jak ktos zaklada topic zeby sie mu gratulowalo,niemyslisz ze to przesada??

Gość tsrydurf
a ja myślę, że jest czego gratulować

astro55 - no tak.To by bylo nienormalne jakby jakas zawistna glizda sie na forum nie pojawila:(SPADAJ!!!! akzi1980 - GRATULUJE!!!ja tez juz nie moge doczekac sie chwili jak mojego synka przytule do siebie:)

Gość bardzo ładna
cieszę się razem z Tobą :)

Gość astro55
Jest wiele sytuacji w zyciu gdzie powinno sie gratulowac ludziom ale no matko ,obcy ludzie musza winszowac ksiezniczce???A ja bylam w szpitalu tez i mialam bole przez 8 dni przez ktore mdlalam i wymiotowalam i przetrwalam ,no naco czekacie gratulowac gratulowac mi i to juz

Gość bardzo ładna
nie muszą :o wpisują sie ci co chcą :o jak ktoś ma taką potrzebę to gratuluje- nie wiem o co ci chodzi

astro55 - idz sie przewietrzyc lub wez sobie zimny prysznic a najlepiej przejdz sie na solarium bo ci slonca brak!:(Trzeba bylo zalozyc podobny topic tez bysmy ci gratulowaly zawistna malpo a teraz wynocha stad bo nastroj wszystkim psujesz!sio jedzo!

Gość
Gratuluje 🌻🌻:) dzisiaj dowiedzialam sie ciekawej rzeczy , sama sprawdzic tego nie moge bo narazie nie mam niemowlecia w domu ;) ale jak bedzie to bede obserwowac a z Toba podziele sie ta informacja podobno niemowlaki od urodzenia do 3 miesiecy posluguja sie dzwiekami aby nam matkom dac do zrozumienia czego chca , zaobserwowano u niemowlat z 30 toznych krajow , przez okres 9 lat , ze niemowlaki wydaja z siebie 5 podstawowych dzwiekow pierwszy to neh neh - oznacza , ze niemole jest glodne drugi to owh owh- oznacza , ze niemowle jest spiace trzeci to heh heh- oznacza , ze niemole odczuwa dyskomfort i nalezy je przewinac czwarty to Eairh eairh- oznacza , ze niemowleciu zebraly sie gasy w brzuszku i musi sobie pierdnac ( smieszne ale prawdziwe) piaty to eh eh - oznacz, ze niemowleciu chce sie odbic , wiec musisz go w pionie przylozyc do barkiu i poklepywac wiem , ze to dosc smieszne ale moze jednak warto zaobserwowac wiecej mozna sie dowiedziec szukajac w google Dunstan Baby Language jeszcze raz gratuluje 🌻

Słońce... - wiadomo ze niemowlaki wydaja z siebie takie dzwieki ale u ciebie wyszlo to jak belkot pijaka;)

Gość
moze i belkot pijacki :O wiadomo , czy nie wiadomo , ja u swojego pierwszego dziecka nie zwracalam na to uwagi , zgadywalam, nie bylo nikogo , kto by mi pomogl w tych sprawach 🖐️

gratuluje, gratuluje, gratuluje... :):):):):):):):):):):) mam nadzieję, że jak też będę mogła kiedyś napisać, że zostałam mamą :):):):):):):):):)

Gość a co mnie to obchodzi...
że zostałaś matką...nie ty pierwsza nie ostatnia :o...rodziny nie masz tylko tu obcym ludziom musisz się chwalić...bo dla rodziny to pewnie normalne że masz dziecko a nie jakiś cud...a tu te wszystkie babsztyle zawsze się zachwycają jak ktoś napisze że został matką...a najśmieszniejsze jest to jak zachwycają się brzydkimi dzieciakami :O

a co mnie to obchodzi... - wspolczuje ci...Musisz byc bardzo nieszczesliwa niekochana kobieta:( co to brak milosci z czlowiekiem robi...:(

Gość jhquifgb
GRATULUJĘ!!! Ale zastanów się czy nie lepiej spędzić czas w inny sposob niz przed komputerem.

Gość a co mnie to obchodzi...
właśnie jestem kochaną..i to bardzo...

Gość akzi1980
córeczka ma na imię Franciszka,po babci :)

Gość jhquifgb
akzi1980 a kiedy ur.?

a co mnie to obchodzi... - nie wyglada na to.Kochane osoby jesli sie juz nie ciesza ze ktos na tym przybitym swiecie jest szczesliwy to przynajmniej nie wpieprzaja sie i nie probuja popsuc tego szczescia swoimi zjadliwymi glupimi docunkami.Dziewczyna poronila 2 razy zanim urodzila swoje upragnione dziecko i chce sie swym szczesciem podzielic ze wszystkimi.Ktos kto tego nie przerabial to nie zrozumie.Zal mi ciebie:(