Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczochrana Ania

Obsesja ????

Polecane posty

Gość rozczochrana Ania

Mam 23 lata i od jakiegoś czasu jestem w luźnym związku ze starszym, przystojnym, majętnym mężczyzną. Oboje swego czasu byliśmy samotni i tak jakoś wyszło...to układ, bez większych zobowiązań. Przynajmniej tak mi się wydawało... Spotykaliśmy się wówczas gdy mieliśmy na to ochotę, łączy nas nie tylko seks (trochę podróżowaliśmy, wychodziliśmy, sobie nazwajem pomagaliśmy). On jest moim 1. facetem, jestem wdzięczna tego wszystkiego czego mnie nauczył, tego że mnie rozbudził. No właśnie...ale dla mnie to już za mało, chciałabym się kochać co najmniej raz/dwa dziennie. On mimo dobrych zamiarów nie jest w stanie wytrzymać takiego tempa na dłuższą metę (ma 35 lat). Chciałabym odejść, poszukać kogoś młodszego, może się związać...ale on mi nie pozwala. Twierdzi, że się zakochał, że jestem dla niego ideałem, aniołem, wydzwania do mnie co chwilę, dręczy mnie mailami, na gg, przyjeżdża do mnie, wyczekuje mnie, wie gdzie jestem, z kim jestem, co robię (czasem mam wrażenie że ktoś mnie obserwuję). Nie jestem piękna - zresztą on zawsze gustował w zrobionych nadmiernie paniach (to nie ja), między nami jest przepaść, zarówno materialna jak i mentalna, więc dziwi mnie to jego zaangażowanie w całą tą znajomość. Raz nawet (mimo, żę jest silnym władczym mężczyzną) się popłakał, gdy chciałam to skończyć. Zaczyna być takim moim 2 cieniem.... Jak mam z tym skończyć ??? Boję się, że popsuje mi \"reputację\" jeśli tylko od niego naprawdę odejdę za wszelką cenę. Ma wtyki w miejscach typu: moja praca, uczelnia. Jeśli się przypadkiem spotykamy, a jesteśmy ze swoim towarzystwem, to "się nie znamy". A ostatnio - kiedy byłam z siostrą, podszedł do mnie....na szczęście mnie odciągną od niej i wyjechał z ostrym tekstem (coś tam o suni;) )...a co będzie jak przy kolejnej takiej sytuacji, nie weźmie mnie na bok???

Gość boshe jaka ty jestes pusta
szok

Gość moze wystarczy
,,definitywny koniiec", troche cierpliwosci, odwagi, obojętnosci i wszystko sie skonczy

Gość kwass
Starszy 35 letni mężczyzna :P.

35 lat starszy mężczyzna? buahahahahhahaaaaa

Gość puszczasz sie ze
starym dziadem

Gość że co że co ooooooo
"w luźnym związku ze starszym" - jeśli ma 23 lata to jakby nie patrzeć 35 latek jest od niej starszym :O. Czytajcie ze zrozumieniem, co :O ?

Gość vsfvfds
jeżeli poprzednio opisana przez ciebie sprawa, o tym sado-maso, i to co piszesz teraz, to prawda, to naprawdę jesteś chora ja z wariatami nie piszę, tacy powinni się leczyć

Jestem starszym 35letnim mężczyzną ale jestem jeszcze w stanie 2 x dziennie może nie codziennie :p

Gość do frk
to już coś o Tobie wiemy :D !

Gość i zapewne dlatego nie chce jej
zostawić :O, co za idiotki :O

Gość dokladnie zalosna jest
najpierw sama sie puszcza bez milosci, wchodzi w pseudo-zwiazek dla samego seksu. to ma byc porzadna dziewczyne?? ;( :( puszczanie sie zwykle