Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trininlov

praca w RAVEL

Polecane posty

Gość trininlov

witam Czy ktoś może pracuje w tym sklepie??? Jeśli tak to proszę napisać coś na temat pracy w tej firmie. Z góry dziękuję.

Gość bananaaaaa
Ja pracowałam w tej firmie 3 lata (i nikomu nie polecam pracy), trafiłam na świetny team, zespół do pozazdroszczenia kierownictwo rewelacyjne duzo mnie te osoby nauczyły za co im serdecznie dziękuje, ale o firmie nie mam dobrego zdania. Wyzysk człowieka nie dość że pracuje się nie po 8h to po 10, czy 12h na dobe w dodatku inwentaryzacje miesięczne (gdzie ponosisz odpwoeidzialność materioalna za skradzione rzeczy), i przy tym nie masz prowizjii... pensja aż śmiać mi sie chce że na stanowisku starszego sprzedawcy ledwo 900zł dostawałam na ręke heh Ludzie w firmie (nieprzytomni) umowy nie na czas, wypłata też różnie ludzie wogóle nie są zorientowanii co się dzieje. Co do ubrań każa Ci chodzic od pon-pt w ich ubraniach a w weekendy możesz miec swoje (...) a co do bawełny szit.... po jednorazowym wypraciu szmata z odziezy i tym sposobem musisz kupować jak nawięcej ich produktów.... Jednym słowem MASAKRA (nawet okna nam kazali myć gdzie w umowie tego nie było bo firme nie stac było na to aby raz na rok ktoś przyszedł porządnie to zrobił)