Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłóżko

jacy są w łóżku faceci między 30 a 35 rokiem zycia??

Polecane posty

Jacy są?? :) to w wiekszości koneserzy a nie zaliczeniowcy ;) umieją docenić i potrafią się rozkoszować ;)

V-ka, rozkoszować i dac z siebie.. bo odkryli że sedno sprawę jest własnie dawać.. bo i tak wdzięczność na niewymierny korzyszci..

i potrafią wyczuć kobietę nawet jeśli nie ma ledwo zakrywającej dupę mini i dekoltu po pępek ;) Po prostu wiedzą co smaczne ;)

Gość lagranża
->"Jeśli jest młoda i "uczy się" to można wiele, wiele doznań odkryć na nowo"- ja jestem niedoświadczona, czyli co??;) mój 30letni przyjaciel będzie miał duuuużo przyjemności, gdy będzie mnie "wprowadzać w świat sex-u;)"...oby...:) czytając inne wypowiedzi, miałam inne zdanie...

Właśnie kiedy ma ledwie pępek zakryty odpada... przynajmniej dla mnie, nie chodzi w gry. Cenię w kobiety klasę, subtelności, zmysłowości. Cipki już dość dużo na oglądałem, nie tego w tym wieku się szuka..

reno 😘 ;) to własnie chciałam powiedzieć ;)

Gość onnnnnaaaaa25
no właśnie, ja też stawiam na subtelność i erotyzm, wolę być bardziej niedostępną i ponętną niż wyuzdaną i "podającą się na tacy".

taki facet po 30tce to miedzy wierszami z ruchu twoich warg odczyta jaka jestes w łózku ;)

No już się nie mogę doczekać aż wrócę do domku!!! Tak z rózą w zębach czeka na mnie mój golusieńki 30 -latek!!! ciacho

Ale topic nie dotycze mnie, jestem po 40-ce... Sędziwe! Ale nie leciwe!

reno kiedys znalam takiego po 40tce co mnie dotykiem do gwizd zaprowdził ;) takze tacy to dopiero wiedzą co dobre :P

nie musisz ;) idz na flirciarski poranek i opisz lepiej jak dzisiaj budziłes ukochaną ;)

Gość leeeniiiiiiwiiiiiii

Gość faceci w tym wieku
sa po prostu najlepsi...moj mezczyzna ma 35 lat i w zyciu nie mialam wspanialszego seksu niz teraz z nim-jest cudowny,boski ,czuly..a przede wszystkim we wspanialy sposob delektuje sie seksem-jest prawdziwym smakoszem :-)

Gość jak widac
to fakt ze slinia sie na widok kazdej laski-tak jakby czuli ze to juz ich ostatnie podrygi w tym temacie

Julek witam! Psy nie!.. bo wybredni.. szukają wyjątkowość przynajmniej tego szukam..

Gość jak widac
a dlaczego jeszcze nie znalazles?

Gość żonkażonkażonka
zdecydowanie to początek najlepszego okresu :), wiedzą już na czym "to" polega i jak zadowolić swoją partnerkę (bo przeważnie dostatecznie dobrze ją poznał). Po prostu super.

Gość faceci w tym wieku
ja z moim 35-latkiem jestem dosyc krotko ale juz od pierwszego razu gdy sie kochalismy wiedzialam ze to beda mega doznania i nie pomylilam sie...mmmmm jest BOSSSSKI

Dzięki że mi określiłeś rejon.. rzucę okiem.. he..he.. bede wypatrywać! Dam znać!