Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endżi **

Pytanie do konsultantek AVONu !

Polecane posty

Gość endżi **

Zamówiłam sobie podkład i dziś przyszedł ! Miał być ciemny, a jest bardzo jasny!! :( chce go oddać albo wymienić, czy to jest możliwe ??

tak, tylko musisz pomówić z tą konsultantką u której to zamawiałaś.

Gość endżi **
ale mogę tylko wymienić, czy oddać ? A jak znowu wezmę nieodpowiedni !? To jest minus zamawiania przez katalog,a ta konsultantka nie ma próbek, więc nie mogę sprawdzić jaki odcień jest dla mnie odpowiedni...

Gość to jakaś dziwna ta kosultantka
pewnie jej szkoda kasy na próbki, moja zawsze miała...

Gość endżi **
Może i szkoda kasy :) Ale innej nie znam,a mam jakąś z "ulicy" wziąć :) ??

Gość wystarczy że powiesz swojej
że przeczytałas na stronie Avony, że sa próbki i wtedy jej się powinno zrobic głupio i powinna je kupić, to sa kewestie groszowe, a nie grube pieniądze... a jak nie wyjdzie to pozostaje Ci znależc jakąs z Twojej okolicy np. przez allegro

Gość endżi **
Mowilam jej wczesniej o probkach, bo chce zamowic podkład, a ona, ze zanim przyjda probki to juz bedzie nowy katalog i nie bede mogla tego podkladu w cenie promocyjnej zamowic....

Gość no to niech Ci zamówi 2 albo
nawet 3 kolory tego podkładu, a ty z tych trzech wybierzesz ten dobry odcień , a ona resztę zwróci... w końcu tak się tym reklamują , ze można oddac każdy produkt, że nie powinno byc problemów

Gość endżi **
wszyscy się tylko reklamowac potrafią :(! ! !| Pogadam z nią, mam nadzieję, ze wymieni, a jak nie to zmieniam konsultantkę :) dzięki :)

jasne, ze mozesz zwrocic lub wymienic, zamiast na forum, po prostu powiadom o tym te konsultantke :) swoja droga, KAŻDA konsultantka ma mozliwosc zamowienia probek, wiec niech sie nie tlumaczy, ze \"ona nie ma\". chyba, ze akurat nie sa dostepne probki tego podkladu, o ktory chodzi, co jest mozliwe, bo nie ze wszystkich produktow sa sprzedawane probki.