Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LUMPKA WINNA

wielki błąd, żałuję tego co zrobiłam

Polecane posty

Gość lolllaaaaaaaaaaaaa
Nie macie prawa jej osądzać ,to nie wasza sprawa, załoze sie ze gdyby facet tak napisał chwalilibyscie go pod niebiosa to co zrobiłas jest tylko i wyłącznie Twoim doswiadczeniem, jesli uwazasz ze to bład i zalujesz tego, trudno, ale przynajmniej wiesz jak to jest przespac sie z nieznanym facetem, poprostu brakowalo ci sexu i tyle- takie jest moje zdanie

21:30 LUMPKA WINNA (joko@vp.pl) dla mnie stało się coś dużego, był to pierwszy mój raz w takiej formie i czuje się z tym źle. nie wiem czy tego więcej nie zrobię, skoro raz coś takiego zrobiłam.. chyba pora znaleźć faceta na stałe bo mi odbija, taka prawda. Choć z tymi facetami nie ma lekko _______________ powodzenia

anyżówka - prezerwatywa prezerwatywą a seks był i tyle. Przejmuje się i tak, bo zawsze mi się wydawało, ze seks z obcym facetem, bez uczucia jakiegokolwiek, jest czymś obleśnym. gwiazdeczka - w jakimś sensie chciałam, bo brakowało mi seksu, w naszym wieku po pół roku czlowiek dostaje lekkiego swira. nie zmienia to jednak faktu, że absolutnie nie planowalam i nie chcialam zaspokajac moich potrzeb w taki sposob. Swiadomosc przespania sie z kims obcym jest okropna.