Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marthynika

straszna gafa! i jak z tego wybrnąć?!

Polecane posty

Gość marthynika

ostatnio kochaliśmy się z moim chłopakiem i podczas seksu on zaczął się zachwycać jaką to się stałam cudowną kochanką (jakieś 2 miesiące temu straciłam z nim dziewictwo i to on mnie nauczył tajników seksu). a ja mu odpowiedziałam "no ja też jestem zaskoczona, że zrobiłam takie postępy.twój następca to będzie miał dobrze, jak trafi na mnie" nie wiem co przyszlo mi do glowy! wiąze przyszlosc z obecnym chlopakiem, nie mysle o rozstaniu, tak mi sie glupio powiedzialo... moj facet oczywiscie strasznie sie wkurzył, zapytał czy bedac z nim mysle juz o moich ewentualnych przyszlych zwiazkac i czy nie wiaze z nim w ogole przyszlosci. powiedzialam mu ze tak nie jest, ale on mi chyba nie wierzy. zmienil jakos do mnie podejscie :( i co mam teraz robic???

alez to naturalne ze on nie bedzie twoim jedynym partnerem bedziesz z nim maks 1-2 lata i sobie znajdziesz innego ruchacza to normalne :classic_cool:

ściemniaj, że to taki żart był :classic_cool: i walnij fochem, ze nie rozumie twojego poczucia humoru i jeszcze sie obraza :classic_cool:

moja żona mówi że kobieta ma dwa języki górny i dolny, i ma prawo coś chlapnąć, ale wskazane jest raczej częstrze używanie dolnego języka, bo z górnym toróżnie bywa, o czym żeś się na własnej skórze przekonała.