Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilo77722

delegacja

Polecane posty

Gość lilo77722

Mój facet wyjechał na 3 dniowa delegację z naprawdę ładną współpracownicą. Dziś jest drugi dzień, zadzwonił tylko raz na chwilkę i był taki oschły:( I co mam myśleć o tym?:(

Gość sama prawda dzisiaj
Mozesz pomyslec ze 1. Ma duzp spraw do pozalatwiania i jest zajety 2. Flirtuje z pracownica i zaczyna watpic w wasz zwiazek 3. Przespal sie z nia

Gość olencjaa34
Jak jego kolezanka jest sama i ladna to na 80% probuje go kokietowac:) Duzo jest ladnych suczek, ktore zrobia wszystko aby odbic faceta. Wiem bo mam za soba dziesiatki delegacji:) Mam narzeczonego, nigdy go nie zdradzilam ale mam sliczne kolezanki w pracy, ktore na delegacjach wrecz probowaly wejsc do lozka zajetym facetom. Wolne, napalone :) Niektorzy szli z nimi:)A jak nie szli to flircik, taniec, pocalunki.... malo ktory nie szedl:)

nie zadreczaj sie domyslami - jesli naprawde ufasz mezowi, nie powinno byc problemu. Na pewno byl zmeczony, nie mial czasu, moze tak bardzo teskni i nie chce tego Ci okazywac, bo sie wstydzi? Nie mysl o tym, tylko zrelaksuj sie, przeznacz te trzy dni tylko dla siebie - jak bedziesz wypoczeta, od razu lepsze, lzejsze i bardziej pozytywne mysli przychodza do glowy. Wypoczniesz, wypiekniejesz i za trzy dni maz wroci do Ciebie i bedzie mial mila niespodzianke - steskiona, sliczna zonke, ktora padnie mu w ramiona. :-) Pozdrawiam, Mimi.