Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajlaswar

brzydki chlopak

Polecane posty

b dla kobiet często liczy się coś innego niż wygląd np poczucie bezpieczeństwa,dla mnie to jest podstawa!byłam z naprawdę przystojnymi facetami ale nie czułam sie przy nich bezpieczna ani w ogóle wiec to bez sensu sama mam naprawdę śliczne koleżanki a facetów mają takich że szkoda gadac;) ach ta miłośc hehe:D

Gość ahnert
najbardziej lubie jak podrywają mnie panowie tacy przystojni i opaleni. mmmmmm miodzio:)

Gość nawet brzydal moze miec
super laske byleby mial kase!!!

noo ok...wiec powiedzcie mi co ja powinnam zrobic....poznalam faceta ktory jest brzydki, ja jestem ladna. no nie slodze sobie tylko mowie jak jest. on jest dla mnie bardzo dobry, tuli mnie i dba o mnie. jednak ciezko mi jest przyzwyczaic sie do tego ze inne nie beda odwracaly sie z zazdroscia za moim facetem..nie oszukujmy sie, lubimy to:) i co powinnam zrobic??

noo ok...wiec powiedzcie mi co ja powinnam zrobic....poznalam faceta ktory jest brzydki, ja jestem ladna. no nie slodze sobie tylko mowie jak jest. on jest dla mnie bardzo dobry, tuli mnie i dba o mnie. jednak ciezko mi jest przyzwyczaic sie do tego ze inne nie beda odwracaly sie z zazdroscia za moim facetem..nie oszukujmy sie, lubimy to:) i co powinnam zrobic??

czy ktoras z was miała faceta ktory nie byl przystojniakiem a mimo to go kochala facet nie musi byc przystojny :P Wystarczy ze jest ciekawy :P

Gość b.starykawaler
JAKBYSCIE MNIE ZOBACZYLY TO BYSCIE ZEMDLALY TAKI JESTEM PRZYSTOJNY

Gość madiul
Kurde mam podobny problem . Opisze go w skrócie (tylkomi nie piszcie, że szpanuje chwale sie itd bo ja to mam gdzieś i tak pozostane anonimowa, chodzi mi o coś innego) poznałam chłopaka, tylko że on nie jest zbyt ładny, no moze nie jest brzydki ale jest przeciętny, a ja jestem bardzo ładna...i w tym jest problem...bo jednak pozostaje ta niepewność, że przecież mogłabym mieć lepszego. Ten chłopak którym jestem jest bardzo dumny z tego że ze mną jest, wszyscy koledzy mu zadroszczą mnie itd. ale ja nie wiem co mam zrobić mam straszny mętlik w głowie...

Gość gość
;)

Gość gość
:)