Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lajlaswar

brzydki chlopak

Polecane posty

Gość lajlaswar
ja nigdy nie mialam problemu ze znalezieniem chlopaka ale wolalabym czasem byc sama niz z byle kim..a ten watpie zeby sobie znalazl kogos ...tez sie raczej dziewczynom nie podoba...

lajlaswar - ale to nie problem kogos znalezc, bez wzgledu na to jak sie wyglada! serio :) jak moj ma laski do dupczenia, to i Twoj jakas znajdzie ;) :P

Gość FD2
Turquoise - laski do dupczenia nie trudno znalezc, fakt, ale jaka laska bedzie chetna na seks z brzydkim facetem?Chyba rownie brzydka :D szczera dziewczyna - mozliwe, ze dziewczyna, ktora wg Ciebie jest ladna, wg mnie jest przecietna lub brzydka

Gość lajlaswar
tak tylko ze ja do tych "do dupeczenia " nie jestem a sama nie szukam byle kogo aby znalezc....ale zawsze jacys adoratorzy sie krecac:)

Gość FD2
to masz powodzenie, a wybralas przecietniaka?

Gość FD2
a ma to jakies znaczenie? :D

Gość lajlaswar
ciekawe jak te laski znosza widok swoich brzydkich facetow na zdjeciach

Gość FD2
zlego nie, ale zastanawiajacego tak.

Gość FD2
I skad ciagle te narzekania facetow, ze nie moga znalezc dziewczyny, ze ZADNA ich nie chce, bo sa brzydcy? Zadna, wiec nie tylko bardzo ladne, ale rownie ladne, przecietne...

Gość średnia wieku
tutaj to chyba 15 lat... bo problemy na tym poziomie emocjonalnym... Nie podoba Ci się - nie bierz. Co masz się całe życie męczyć.

jak dla mnie nie ma nic zastanawiajacego bo faceci sa wzrokowcami i szukaja fajnej"foczki".:D a dziewczyny zwracaja uwage na inne rzeczy nie koniecznie na wyglad np charakter, urok osobisty poczcie humoru ja im jestem starsza tym coraz mnie uwagi zwracam na wyglad u faceta tylko na inne rzeczy

oj wcale nieprawda z tym mam kolege, który modelem nie jest nie ukrywajmy;) i ciagle narzeka ze go laski roluja wiec mu mówie stary moze zniz poprzeczke to mi powiedział ze jest tyle fajnych lasek na swiecie wiec czemu on ma miec brzydka;)?? wiec niech szuka chociaz ja sadze, ze przyczyna tkwiw jego zchowaniu bardziej niz w wygladzie

Gość FD2
oj, zaczyna sie gadanie, ze wnetrze jest wazne :P sama napisalas "a te super laseczki chca miec tych super przystojniaków" ;) wiec nie pisz o super charakterze :P

Gość no i co za problem
a mi sie wydaje, że część ładnych dziewczyn i ładnyc facetów mają brzydkie drugie połówki, bo po prostu nie uważają się za Bóg wie co i nie myślą o sobie w kategoriach jestem piękna muszę być z pięknym... poza tym... miłość to przecież nie tylko to co widzimy... zdarzylo mi się już kilka razy ocenić kolesia: łoo jaki brzydal, a potem z powodu jakiś cech charakteru polubić go i dostrzec to czego nei widziałam za pierwszym razem... jeśli facet potrafi cię zaciekawić, rozbawić, zainteresować sobą to jakie znaczenie ma to czy jest piękny czy nie... wiem to sie tak tylko mówi.. mam koleżankę która mi mówi ze powinnam być wymagająca i szukać przystojniaka, bo należę do tej lepszej klasy ludzi, ładniejszej, ale ja i tak wiem swoje... jak znajdę kolesia który będzie nadawal na moich falach i jeszcze do tego będzie umiał tańczyć to nic mi nie będzie przeszkadzało...

ja nie chce przystojniaka, bo mi go inne bede podrywac hehe :D

Gość FD2
e tam, to wszystko zalezy od charakteru. moze byc przystojny i wierny, a moze byc brzydki i zdradzic. Nie tak bylo w Twoim przypadku?

Gość lajlaswar
no i to sa te minusy przystojniakow ze trzeba sie liczyc z tym ze tacy moga krecic na boku z 2 innymi

Gość FD2
no wlasnie, nie :o to zalezy od charakteru, czy zdradzi, czy nie :/ Kobiety lubia facetow przebojowych, smialych, to wlasnie powoduje, ze facet moze zdradzic, a nie sam wyglad.

Gość madziaunia

Gość madziaunia
trelki morelki też tak kiedys myslalam

Gość onaszalona25
Mój ukochany na początku wcale mi się nie podobał. Jest blondynem, a ja zawsze wolałam brynetów, ma nieładny nos, krzywe zęby, prawie niewiodczne rzęsy. A teraz...jest dla mnie najbardziej sexowny i pociągający na świecie. Patrze na niego i nie moge uwierzyć, że jest mój. Taki męski i przystojny. Kocham Cię T.

jak ja poznałam sie z moim Kochanym nie było nawet jedenej rzeczy ktora by mi sie w wygladzie podobała..ale rozmawialo nam sie super..na trzecim spotkaniu wpadlam po uszy i do tej pory uwazam ze nie ma przystojniejszego mezczyzny..jest cudowny pod kazdym wzgledem..i co najwazniejsze ma cudowne wnetrze..KOCHAM:*

Gość Tiquanna
Nie miałam takiego przypadku. Nie potrafię się zakochać w kimś kto mi się nie podoba (jest brzydki):( ale moim kumplem taki brzydal może zostać jak będzie mi cząsto fundował:)

Gość vvvvv
może byc potwór, może byc brudasek - byleby miał kase