Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gościnka

A JA LUBIE WALENTYNKI!!!!!!!!!!!

Polecane posty

mam wspanilalego mezczyzne i walentynki mam co dzien, ale to nie znaczy od razu ze mam ich nie swietowac w ten jeden szczegolny dzien. :-p tyle gadania o tym ze ich nie lubicie, to po prostu ich nie swietujcie :-p

Gość ale kogo to obchodzi

Gość staradupa
no jasne kochanie my wszyscy sikamy z zazdrości że siedzisz szczęśliwa przed kompem i dzielisz się swoją radością a swoją drogą ja bym gościa bzykała ;) :D:D:D

Gość idź świętować a nam dupy nie
zawracaj

was pomarancze tez lubie choc nie potraficie nic innego jak tylko pod pomaranczowym nickiem sie wypowiadac :-p ani odwagi ani nic sensownego do powiedzenia :-p po prostu mi zazdroscicie :-p

Gość staradupa
oj chyba że walisz tynki no w sensie murarza jesteś czy cuś ,ale też ci życzę wszystkiego walonego :D

Gość staradupa
jak ci lepiej bedzie to ja ci zazdroszczę ;)śpij kochanie śpij no ale siano co nie?

Gość martitkaaaa
ja tez mam na codzien walentynki tak jak miliony innych i co sie cieszysz dziecko a ciekawe jaki masz staz pewnie miesiac

'ja tez mam na codzien walentynki tak jak miliony innych i co sie cieszysz dziecko a ciekawe jaki masz staz pewnie miesiac' a co cie to obchodzi? :-p a cieszyc i tak sie bede :-p a ty martitka nie lubisz walentynek? nieee pewnie bo masz je codziennie :-p

Gość martitkaaaa
lubie ale tak sie nie chwale a twoj staz mnie ciekawi bo pewnie za dlugi nie jest

to napisz jeszcze co to ma do rzeczy? i dlaczego mam sie nie pochwali ze je lubie? boszeee jak tu sie tylko napisze cos pozytywnego to ludzie od razu probuja cie zgnoic :-0 a moj staz to cztery lata. zadowolona?

Gość martitkaaaa
jasne chyba miesiace

Tak sobie czytam już kolejny topik o tym komercyjnym święcie ... Walentynki to takie samo święto, jak urodziny, imieniny, dzień kobiet, dzień mężczyzny ... to dziala na tej samej zasadzie, ludzie powinni szanowac nas na codzien, ale na urodziny kazdy pragnie prezentu i wyjątkowych chwil, kobiety nalezy szanować i rzucać im świat do stóp, ale w dzień kobiet oczekują one czegoś więce, jakiejś inwencji ze strony faceta itp, podobnie jest z dniem mężczyzny ... Ludzie zakochani mają walentynki na codzien, ale nic nie stanie im na przeszkodzie mieć swoje święto raz w roku. i nie chodzi mi tu o kupowanie rozowych misiow i poduszek z napisem I love you .... ( oczywiscie wyznanie obcojęzyczne bo polski język jest przeciez brzydki :O ) chodzi o świętowanie swojego szczęscia itp .... a osoby ktore narzekaja ze w tym dniu są same ... czy kiedy wasi przyjaciele mają urodziny jesteście zazdrośni? nie, bo wiecie ze na was też przyjdzie pora ... tak więc mniej uszczypliwości i zrzędzenia a więcej optymizmu i wiary w siebie

oj i zabraklo frustratow ktorzy sie na mnie wyzywaja za to ze jestem szczesliwa :-) zarz mnie zlinczuja... :-D

Gość martitkaaaa
bo wszyscy juz poszli spac zreszta ja tez ide i nie wiem kto tu jest frustrat

Wogole co to za durnota, wyzywać i krytykowac kogoś za to ze jest szczęsliwy :P

martitkaa no tak jutro do szkoly :-p hehe delicious_ ja tego tez nie rozumiem :-0 ale co tam nie mam zamiaru sie tym przejmowac :-)

Gość Mareczek z Rybnika
LOL aż mi stanoł

Gość Elizabeth II
Ja nic nie mam do Walentynek, ale kolejny raz spędzę je sama