Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośśśćć

przeciez jak panienka używa tamponów to już nie ma blony

Polecane posty

Gość gośśśćć
bajeczka masz moze PSM???? spokojna twoja poczochrana

Gość no dobra wiec tak
no dobra wiec tak a jak dziewczyna nie miala jeszcze stosunku ale uprawiala rozne figle na golasa z facetem, petting i oral to jest dziewica czy nie? ponawiam pytanie tamari - a przy pierwszym razie nie krwawia dziewczyny bardzo czesto, ktore pozno traca dziewictwo

Dam Ci taką radę. Nie używaj zwrotów, których nie znasz. Jeżeli już to PMS, i nie mam. Irytują mnie denne pytania, które usiłujesz zadać

Jak byłem młodym nastolatkiem to myślałem, że jest jedna dziura do sikania i do rodzenia. To dopiero obciach. A tu nastolatki w większości pisują.

Gość no dobra wiec tak
no stracic cnote w wieku 15 lat to porazka :(

Gość ja pier...........
"no dobra wiec tak a jak dziewczyna nie miala jeszcze stosunku ale uprawiala rozne figle na golasa z facetem, petting i oral to jest dziewica czy nie? ponawiam pytanie" ... ja pierdole.. znów ten gosciu, że mu się nie znudzi :o STARY, JEST DZIEWICĄ PÓKI MA BŁONĘ, ALBO, JEZELI SOBIE JĄ JAKOS WCZEŚNIEJ PRZERWAŁA, TO DO CZASU PIERWSZEGO WSADZENIA FALLUSA W C..PE. CZY PRZY CHODZENIU NA GOLASA, PETTINGU CZY ORALU STRACI BŁONĘ? NIE. CZYLI NADAL JEST DZIEWICĄ. I NIE MASZ DOWODU ŻE NIE. JAK BEDZIE CIE CHCIAŁA ZROBIC W H... TO I TAK CIE ZROBI. POZA TYM TY JESTES JAKIŚ JE...ĘTY Z TYMI DZIEWICAMI. JAK MOZNA KOBIETE OCENIAC TYLKO PO BYCIU DZIEWICĄ I NICZYM WIECEJ. JAK BEDZIE GŁUPIA, ZŁA I PUSTA A JEDNAK DZIEWICA, TO TEŻ SIE NIA ZACHWYCISZ I ZA NIĄ WYJDZIESZ? NIC WIECEJ CIE W NIEJ NIE OBCHODZI, TYLKO TEN ZASR... KAWAŁ BŁONY? SKAPIŁEŚ W KOŃCU, CZY JESZCZE NIE DOTARŁO? 😡 😡 😡 😡 😡

Gość buahaahaa
w życiu nie słyszałam większej głupoty niż ta!!!!!!!!!! chyba nie wiesz co to błona dziewicza. weź lepiej se poczytaj biologie a tak w ogóle... co to za idiotyczne przemyślenia? buahahhaaa!! tak błona to faktycznie globalny problem... nudzi ci sie chyba mocno!

Gość ej gosciu
a o ta suczke to ci chodzilo o psa....:D:D:D:D uprawiasz sex z psem.... no to graTULACJE

Gość gośśśćć
wali mi to czy ets dziewicą czy nie, mogla spac nawet z 5 dla mnir to nie ma znaczenia, ja też nie bylem prawiczkiem jak z nią spałem, tylko pytlem o blone z ciekawości