Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkaaa21

casting na dziewice - startujecie?

Polecane posty

Gość bela lugozi
A od 1 marca znów jest konkurs na filmiki, których tematem bedą sposoby na zachowanie dziewictwa- nagroda to weekend w Paryżu dla dwojga...Zachecajace:)))

Gość dikukla
faktycznie - o akcji House'a mówiła większość moich znajomków.akcja zrobiła swoje i już. no a ja po raz pierwszy w życiu zajrzałam do tego sklepu i ... kupiłam 2 koszulki oraz torbę. jestem bardzo zadowolona - fajny retro styl.

Gość sirenass
Ja uwielbiam house`a za młodzieżowy styl. Ta nowa kolekcja jest bardzo kolorowa, upatrzyłam juz sobie niebieska bluzeczkę i jeansowe szorty:)

Gość adiunkta
Ale chyba akcja virginity sie nie skonczyła, bo nadal jest konkurs z tym wyjazdem do Paryza?

Gość whhattt
Faktycznie na http://www.virginity.pl/ jest jakis nowy konkurs na film o sposobach zachowanie dziewictwa. Myślę, że do 30 kwietnia zdąże wymyslic cos takiego,żeby wygrac Paryż;P

Gość kwazimodka
Paryż - moje miasto marzeń,zrobię wszystko, żeby wygrać tam wycieczkę :D to mówicie, że co to w tym Housie trzeba dokładnie zrobić, żeby wygrać?

Gość joguze 15
Na pierwszej stronie masz informacje o konkursie http://www.virginity.pl/. Smiesznie ta laska wywija z tym bananem;)

Gość kakto-felek
hehe, śmieszna ta stronka Virginity - juz mi się wcześniej ta ich odjechana akcja w oczy rzuciła - nie wiedziałem na początku o co kaman, ale ogólnie pomysł mieli nieźle zakręcony. a co do samych ciuchów House'a to są ok - czasem tam zaglądam.

Gość kwiatoli
a ja wczoraj w Housie byłem i jakaś laska przy drzwiach mnie dorwała i mówi, że ta ustawa o dziewictwie ma do sejmu trafić. no i zbierają podpisy:D więc się podpisałem. niezłe jajka!!

Gość rudijak
czujecie, jak pan marszałek sejmu by się zdziwił, jakby zobaczył taką ustawę? hehe . house rules!!

Gość Gen. Kapidowski
W housie zawsze cos dla siebie znalazłem, ta ich reklama z dziewictwem- wypas. Moja dziewczyna wyslala filmik na ten nowy konkurs, w ktorym mozna wygrac wycieczke do Paryza.

Gość stikipiki tak
Podobała mi się reklama, podoba mi sie również ta nowa kolekcja. Dla mnie nr 1 sa welurowe bluzy w pieknych, zywych kolorach:)

Gość bajlandina
co racja to racja - żywe kolory tej wiosny w modzie wybitnie królują. ale mi się w Housie najbardziej podoba ich styl trochę retro :) fajna kolekcja ciekawie zareklamowana.

Gość ruth
dla mnie ta reklama jest obrzydliwa

Jestem wierząca katoliczką, działam w oazie i reklama mi sie podoba. Przede wszystkim trzeba pamietac, że to tylko reklama, a nie jakis protest song czy manifest głoszący idee. Sama lubie ich ciuchy, często cos w housie kupuje i żadna promocja czy antypormocja dziewictwa mnie od tego nie odwiedzie. Czy nie widzicie, że ta reklama jest żartem?

Gość kujavianka
ja widzę i jakoś mnie ta reklama też nie rusza. a poza tym, House to dla mnie nie reklama i jakieś dziwne kwestie, tylko fajne ciuchy, w których jest mi wygodnie i już.

Gość epidemia30003
Dokladnie w sumie ja zawsze cos w housie znalazłam i reklama w tym przypadku ma dla mnie drugorzędne znaczenie, jednak przyznaje,że milo jak jakas marka ma oprocz ciuchow, nowej kolekcji- konkursy i nagrody dla swoich klientów...

Gość jandapanda
Ja jak bylam w Prozacu, to natknełam się na dziewczyny, ktore sprawdzały poziom dziewictwa-śmieszna akcja. A ciuchy housa, jak zwykle fajne i na luzie

Gość paczka herbaty
Hhehe, smiesznie, to takie akcje w klubach przeprowadzaja?

Gość gangsterka33
ja się tylko na ankietę w Housie natknełam i na podpisywanie ustawy, która ma trafić do marszałka sejmu :D fajnie to sobie obmyślili :)

Gość Uchman
ta reklama to po prostu komercyjny chwyt na ludzi którzy ślepo uwielbiają promocje