Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam_tego_dosc

natręt

Polecane posty

Gość mam_tego_dosc

Moj byly chlopak nie daje mi spokoju. Od kilku miesiecy co dwa tygodnie przyjezdza pod moj blok, wydzwania. Teraz na walentynki zrobil mi niespodzianke, o ktorej nie bede konkretnie pisac bo nie wiem kto to czyta. Jestem zalamana, bylam z nim tylko 6mcy i calkiem do siebie nie pasowalismy. teraz zaczynam sie bac. Nie wiem jak z nim postepowac :/

szczera rozmowa żeby się odwalił jak to nie pomoże to go postrasz ze jak się nie odwali to zrobisz \"coś\"czego będzie żałował tego do końca swojego życia.Tylko go postrasz!!!!

Gość powiedz mu ze nie zyczysz sobi
sobie, zeby przyjezdzal i wydzwanial i nastepnym razem zadzwonisz na policje. jak nie poslucha to naprawde zadzwon i facet da sobie spokoj.

Gość mam_tego_dosc
Jednak ogrom tej niespodzianki przerósł moje najśmielsze oczekiwania tak więc muszę Wam o tym powiedzieć, otóz mój chłopak wypożyczył z wrocławskiego zoo słonia, przywiózł go po blok i karmił kapustą, grochem i innymi gazotwórczymi posiłkami i przebrawszy się potem w uniform Piotra Rubika składający się z mopa i fraka dyrygował subtelnymi pierdnięciami elefanta, całośc kompozycji uzupełniały ciche acz wyraźne poklaskiwania stadka pingwinów. Chyba mu wybaczę

Gość dariusia
Nie wiem czy szczera rozmowa coś da ... ja mam ten sam problem. Nie wiem jakich słów użyć, żeby się ode mnie odczepił. Po tym jak mu nagadałam do słuchu myślałam, że się już do mnie nie odezwie, a on jak gdyby nigdy nic mówi: potrafisz dokopać! pa skarbie! ... i na drugi dzień dzwoni jak gdbyby nigdy nic .. a we mnie już wrze ... :O