Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juan la senior

wkurwia mnie moja babcia

Polecane posty

Gość juan la senior

nie wytrzymam jak nie beczy to sie wydziera ja piernicze ile mozna jak sie kiedys wkurze to jej nawale jest ktos w podobnej sytuacji?

Gość wnuczek

Gość juan la senior
juz nawet laska zaczyna mnie wkurrrwiaccc juz ja nie wiem albo nie rozumiem kobiet albo to wina omy ktora wiecznie ryje sama do siebie ja piernicze czy jest na to jakas rada wolalbym zeby umarla

Gość proponuję
Persen, dawka podwójna, dla Ciebie, nie dla babci :)

Gość juan la senior
mam w dupie srodki uspokajajace ostatnio przyszli do mnie kumple na urodziny jak sie rozdarla ze mamy sciszyc muzyke bo jej to przeszkadza to mowie wez idz do sasiadki a ona ze nie bo ja noga boli specjalnie ja bolala bo chciala nas pilnowac zebysmy jej chaty nie wypalili

Gość maly sukinsyn
to jej nawal ja swojej najebalem raz bo mnie nazwala sukinsynem

brak ci kultury czlowieku biedna ta twoja babcia wiesz co ci powioem juz sobie wyobrazam jak ty jako stary dziadek bedziesz cichutki i nie bedziesz narzekal na wnuka ktory bedzie ci pyskowal i zacznie cie bic

Gość juan la senior
ale tego sie juz wytrzymac nie da raz nie wytrzymalem i ja popchnolem spadla na ziemie ale niestety zyje nie zaluje jej sorry ale jestem bez serca nie mam fajn ego charakteru oki ale tak na mnie dziala ta stara pokrecona kurwa

Gość jestem zdziwiona
że Pani Cenzor nic z tym nie robi to nie dość że nie jest dowcipne, to jest niesmaczne i chamskie to kolejny topik, który drastycznie obniża poziom kafeterii

Gość juan la senior
nawet nie pamiętam czy jestem jeszcze przed czy po lobotomii :O jedno jest pewne kastrację mam za sobą :classic_cool:

Gość ejlo
mnie tez wkurwia moja babeta stara moherka nie da sie z nia zyc albo dzwoni jej telefon ze na cala chate slychac jak wrzeszczy, albo jebie w calym domu jak sie zesra albo budzi o siodmej rano codzizennia trzaska drzwiami wlacza radio maryja, a jak uslyszy ze wstalismy to szybko milknie DEBILKA!!!

Gość frufru
to sie wyprowadźcie od babć na litość boską, będą szczęśliwsze bez takich wnusiów...

Gość OMGoodness
ja Cie doskonale rozumiem. mnie dziś moja tak wku.rwiła że sama się pobeczałam. co robic?!?!

Gość ale ciebie porąbało
nie wiadomo jaki ty będziesz w wieku babci Poza tym wyprowadź się jak tobie się nie podoba, bedziesz miał lepiej i nie pieprz od rzeczy ćwoku

Gość inna.babcia
Moja rada-lec do kwiaciarni po bukiet.Musza byc róze.Padnij przed babcia na kolana,przepros ja i daj kwiaty.I pamietaj-babcia ma zawsze racje..:)

Gość xar
Jezu od rana każe mi się uczyć kur.... spokoju nie mam a sprawdzian mam dopiero za 3 dni uczę się godzinę i jakoś zapamiętuje ale ten zje.... tego nie rozumie :(