Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna żona takiego tam...

Dziś nawet nie powiedział że mnie Kocha...

Polecane posty

Gość Smutna żona takiego tam...
>a ja nie doczekalam sie nawet slowa KOCHAM < ECHHHH... i to 2 lata po slubie ,a co bedzie za 10 lat?? > pewnie juz nie bedziemy RAZEM < :(

Gość bardzo bardzo smutna
smutna zona .... moj maz sie pytał czy ja go kocham ja na to ,ze sama juz nie weiem w tym czasie jak zawsze miał nos wsadzony w kapa i tyle sie nagadałam ,nie drecz sie tak w ciazy bo dziecko bedzie newowe pozdrawiam

Dzieszczyny nie piszcie, że nie będziecie razem tylko pomyślcie jak ratować Wasze małżeństwo! Kurcze to przykre co piszecie:( Ja jestem 4 lata po ślubie (byłam bardzo młoda jak brałam ślub), ale nasza miłość "rośnie" z dnia na dzień. Oczywiście był mały kryzys, ale zrobiliśmy wszystko, aby go nie było i nie wróciły. Trzeba dużo dużo rozmawiać. Trzeba być szczerym, mówić co boli, co należy zmienić i jak to zrobić aby było lepiej. Tylko do tego muszą być chętne dwie osoby!!! Ike bardzo przykre to co piszesz:(:(:( Życzę Ci więcej szczęścia:) Może dziś wieczorem wskocz na męża i postaw mu warunek albo ze mną porozmawiasz, albo z Ciebie nie zejdę:P

Gość Smutna żona takiego tam ...
Dodam ze na dzien kobiet tez nie dostalam kwiatka :(

Gość Joasiadęblinianka
dziś dzień kobiet mój mąż zapomniał i dopiero z pracy złożył mi życzenia a ja strasznie płakałam rano inne kobiety dostają kwiaty itp a ja nawet złamanego kwiatka nie dostałam przez całe małżeństwo choć ono dopiero dwa lata trwa i teraz też nie dostałam i bardzo mi przykro że dla niego takie sprawy się nie liczą. ja przestaję wierzyć w te swoje głupie marzenia o miłości romantycznej