Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosia_81

Ciemnowłose dziewczyny! czułyście sie bardziej sexy po przefarbowaniu na blond?

Polecane posty

Gość Małgosia_81

Piszcie o swoich doswiadczeniach i czy mezczyźni bardziej zwracali na was uwagę, pozdrawiam!

Gość malamerry
powiem Ci tak, teraz w modzie sa przede wszytskim brazy... na blond chcialam sie zafarbowac ale pomysl ze co mieisac bedziesz miała problem z odrostami, poza tym blondynek jest teraz w brod i one sa jak barbi wszytskie takie same :)) przemysl to :))

Gość aala
ja jestem naturalna blondynka i czuje sie sexowneij w ciemnych. mezczyzni tez bardziej na mnie zwaracja uwage odkad mam ciemne włosy

Gość Upssss jee
A ja czuje sie lepiej w jasniutkich wloskach :)

Gość farbowana blond
ja sie czulam seksowniej w ciemnych, ale tera odkad mam blond wszyscy mowia ze ladniej, a czy inni zwracaja na mnie uwage to nie wiem, bo chlopaka mam i nie patrze czy inni na mnie patrza :D farbnelam sie dla mojego ukochanego :)

Gość blaaaasfkfnws
ooj nie...dla mnie blondynki w ogole sa takie niewyraziste;/ mam brazowe wloski i takie kocham,naturalnie to jestem ciemna blondynka ktorej wloski sie rozjasnialy latem a mam brazowe i teraz obciete jak rihanna i czuje sie mega sexy:D naprawde blondy sa straszne;;/

Gość blond jest zły
okropne odrosty, problemy z odcieniem, oraz zniszczone i przesuszone włosy... Nigdy w życiu :/

Gość dommmmmi
Ja z doświadczenia wiem że faceci bardziej zwracaja uwage na blond. Kiedyś miałam ciemne włosy i nigdy wiecej ich nie bede miała. Odkad mam blond czuje sie strasznie sexi. A przykładowo gdy ide ulica z koleżanka szatynka która ma lepsza figurke to i tak faceci patrza sie na mnie. Kolezanka myśli o zmianie:))))))))))))

Gość blaaaasfkfnws
eee tam nie mozna mowic ze faceci zwracaja bardziej uwage na blond...oni patrza na buzke czy jest ladna czy nie a nie na kolor wlosow;/ bo np w moim otoczeniu to te dziewczynki ktore maja ciemne wlosy sa baardziej podrywane i zaczepiane.. a kolor wlosow trzeba dopasowac do karnacji i urody!!bo np widze ze wiele dziewczyn chce byc blondynkami a jak sie przefarbuja to kompletnie nie "wygladaja"..takie przecietne, bo jak mowilam blondynka nie wyroznia sie zbytnio no najwyzej jak pasuje jej naprawde do urody:) z reszta ja sama mialam blond;/ i czuam sie beznadziejnie:D ja osobiscie kocham brazy:D

Gość majtochy
jak sobie po prostu przemalujesz na blond, to bedziesz wyglądać jak te wszystkie pofarbowane cyganki blond tez musi być dostosowany do karnacji, blond blondowi nierówny popatrz jak farbuje się Madonna - jak sie robi na czarno, to i brwi sobie farbuje; jak sie robi na blond - to samo; nie ma nic ohydniejszego, niż oprawa oczu typowa dla brunetki , a do tego blond na głowie pomyśl, czy masz ochotę na odrosty co miesiac; co innego odrosty różniące sie od pofarbowanego o ton, a co innego drastyczna różnica - tu nie można sobie pozwolić na zwlekanie, co miesiac farba; niszcza sie przy tym włosy ja już robiłam eksperymenty z włosami ciemnymi, z blondem, i na koniec doszłam do wniosku, że mój jasny braz najlepiej do mnie pasuje a facetom co sie podoba ? chyba nie można tego jednoznacznie powiedzieć; tak jak i kobietom - nie podobająsie tylko i wyłącznie blondyni albo tylko i wyłącznie brunecia czy to takie wazne, czy na dyskotece albo na ulicy łypnie na ciebie 15 facetów, czy 3 ? Ja bym tam wolała ładne, lśniące włosy i 3 spojrzenia niż wyszuszone siano i 15 zanotowanych męskich spojrzeń

Gość no niestety
faceci częściej uśmiechają się do blondynek - wiem po sobie... Ale z drugiej strony mało który traktował mnie poważnie kiedy byłam blondynką, większość uważała za milutką, słodką idiotkę - dodatkowo miałam długie falowane włosy, chyba kojarzyło im się z jakimś chrzanionym aniołkiem. No i propozycje seksu o dziwo się zdarzały. Teraz jestem ciemno ruda i od razu traktują mnie jak człowieka a nie laskę do przedymania ;)

Gość gupia hela
No ale co komu po takich adoratorach do przedymania ? Jesli całąakcje przeprowadzać po to, żeby jakis napalony buhaj na dysce uszczypnął kobietę w dupę, to chyba można sobie darować. Wartosciowy człowiek patrzy na całość, na którą składa się wnetrze i zewnętrze, a te z kolei składają sie z róznych elementów - i jak całość się zgadza, to zabiera się do dzieła. Co komu po głupawych fetyszystach pasteli

Gość blondddddd
Ja mam farbowane blond, chialabym zmienic ale moj chlopak powiedzial ze wtedy ze mna zerwie i ze MUSZE BYC BLOND, no coz takie juz jego zboczenie;) Do podrabianych blondynek mam pytanko:: farbujecie cale wloski czy moze robicie balejaz?? Jesli farba tojaka polecacie?? Ja do tej pory robie blond metoda balejazu i mysle o przerzuceniu sie na farbe, ale boje sie ze bede miala tleniony kask na glowie

Gość taka jedna blond
ja farbuję palette blond, potraktowałam calosc 3 razy i sa lekko przesuszone. Ogolnie ok, kolor najlepiej wyglada po 2 tygodniach -staje sie taki naturalny. Co do robienia co miesiac to sie nie zgadzam :) ja to robie co 6-8 tygodni :) aha -i teraz juz tylko odrosty planuje, wiec nie poniszcze tak wlosow :) aha -mialam kiedys paseemka, wiec jest pewna roznica w tonach koloru :P ogolnie wszystko fajnie

Gość nikt sie nie wypowie
?

brunetka przefarbowana na blad wyglada nienaturalnie! zeby kolor włosów wygladał naturalnie to nie moze byc wyzszy czy nizszy o 2 tony od naturalnego. dlaczego? bo za kolor włosów, oczu, brwi, skóry odpowiada melanina a ona dla całego organizmu jest taka sama! widziałyscie kiedys czarnoskora naturalna blondynke? noo chyba nie? a moze kobiete typu połnocnego, np szwedke z bardzo blada skóra, piegami, jasnymi niebieskimi oczami i kolorze włosów kasztanowym? (oczywiscie mowimy tu o naturalnych włosach) trzeba byc mega specem zeby wygladac fajnie zmieniajac sie z brunetki w blondynke, no chyba ze jest sie jaska brunetka i zamieni na ciemna blondynke. to rzeczywiscie wyglada ok a przyznajmy sie szczerze, wiekszosc dziewczyn sama kupuja farbe i robia sie na jasny blond! co wysusza włosy! bo zmiana z ciemnego na jesny to ROZJASNIANIE a nie FARBOWANIE i to duzo bardziej niszczy włosy niz farbowanie z jasnego na ciemny. dziewczyny prosze was, farbujcie włosy z GŁOWA :) nie wszystkim blond pasuje, a nawet powiem ze mało komu .

Gość Her_batka
Agus ma rację. Jestem typem "mocnej" brunetki. Raz w życiu przefarbowałam się na bardzo jasno. Wstyd powiedzieć, ale wyglądałam jak tania prostytutka. NIGDY WIĘCEJ...!

Gość bo farbę trzeba umiec dobrac
Pallet no największy syf, polecam za to Garniera Belle Color lub Nutrisse, te mają ładne naturalne odcienie poza tym dobierając odcień trzeba też sprwdzic czy dany odcień nadaje się do ciemnych włosów, zazwyczaj na opakowaniu jest to zanaczone tzn są próbki "obecnego koloru włosów" i efektu jakiego można się spodziewac po farbowaniu nie każda dziewczyna dobrze wygląda w bardzo jasnym czy platynowym blondzie, niektórym bardziej odpowaidają odiecienie złote czy rudawe, trzeba dobrac kolor do karnacji i dostosowac makijaż i kolory stroju, ważny jest też kolor oczu, czasem kolor tęczówki nie jest jednorodny i gdy się przyjrzymy dokładnie to wokół źrenicy jest pierścień w okreśłonym kolorze, dobrze pod ten kolor dobrac kolor włosów, wtedy kolor włosów podkreśla kolor oczu dla przykładu: mój naturalny kolor włosów to ciemnobrązowy blond, karnacja średnia,opalam się na odcień brzoskwiniowy, oczy szaro-niebiesko-zielone, wokół źrenicy mam złotawą otoczkę, po przefarbowaniu na złoty blond oczy wydają się bardziej niebieskie

Gość marat_213

Gość gośćKamila
Właśnie, tyle jest tych blondyn i wszystkie takie same ! Dziewczyna z czarnymi włosami (nawet krótkimi ale długimi to już w ogóle ) mega się wyróżnia , a do opalonego ciała wygląda po prostu pięknie :)

Gość gość
Tak, ale wkrótce włosy zrobiły się przesuszone, niczym się nie dało rozczesac, na koloryzacje szła ku/pa kasy, po 2 tygodniach toner się wyplukiwal i wyglądały jak żółtko. Wiec wrocilam do ciemnych.

Gość gośćsonka
Czy ja wiem czy bardziej ......marzył mi się platynowy blond więc ze swoich ciemnych przefarbowałam się na jasno. Kolor zupełnie mi nie pasował, a na robienie odrostów szło kupę kasy, bo zwykłe rozjaśniacze nie chwytały prawie czarnych odrostów. Fryzjer sam podsumował, że prędzej czy później wrócę do swojego koloru.

Gość gość
Sexapil pochodzi z ... Wnętrza! :D żaden utleniacz tego nie zmieni

Gość gość
Witam :) Ja przeszłam metamorfozę z czarnych na blond w ciągu ostatnich kilku miesięcy. Czuję się lepiej , twarz jest bardziej promienna, nie wiem jak mogłam przez tyle lat być czarnulką. Ale to nie znaczy, że nie lubię ciemnych włosów. Zależy co komu pasuje. Zapraszam na bloga i fun page - niedługo będą konkursy. Możliwe też , że opiszę swoją metamorfozę z ciemnych na blond :) http://beautyandchoice.blogspot.com/ https://www.facebook.com/beautyandchoice Pozdrawiam serdecznie dziewczyny.

brązy świadczą o dojrzałości w szczególności u kobiet po 30.

Gość gość
w ciemnych brazie jak i po przefarbowaniu na blond powodzenie było takie samo, wiec w moim przypadku nie mialo to sensu