Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malo inteligentna

jestem atrakcyjna ale glupia

Polecane posty

Gość kobieta w ciazy wazażaca 70 kg
a co twierdza o Tobei inni?tez mowia, ze jestes głupia,/?dawali ci atkie sygnały?czy sama sie wpedzasz w kompleks/?

Gość kobieta w ciazy wazażaca 70 kg
a moi zdaniem jeste si atrakcyjna i mądra , a do tego masz dystans do siebie i poczucie humoru, ale moze za duzo kompleksow:)

Gość hania27
ja chyba wiem o czym autorka mówi :) ja też mam skończone studia i inteligencję stwierdzoną w normie i nie wiem z czego to wynika, ale generalnie ludzie wydają mi się bardziej bystrzy niż ja. teraz robię prawko i czuję się jak ostatni tłumok, bo nie potrafię jeszcze oceniać na tyle szybko sytuacji, jak inni ktorzy mieli tyle godzin ile ja. chodzi mi o taką rzutność, błyskotliwość, spostrzegawczość, chcialabym to posiadać. wiem, ze nie jestem głupia, ani mało inteligentna, ale czasem czuje sie jak idiotka. moze to kwestia koncentracji nie wiem

"Uhm, pokochaj siebie i pie**ol wszystko inne" ale fajne:D to zdanie każdy powinien przyjąc sobie najmocniej do serca:D😍

Gość september in the rainn
macie calkowita racje, za najbardziej nieomylnych i inteligentnych uwazaja sie idioci, z jednym takim spedzilam ostatni rok wiec wiem co mowie. Co do blyskotliwosci - mysle ze mowisz o pewnej swobodzie w rozmowie z ludzmi, bo z blyskotliwoscia i bystroscia umyslu u ludzi to tez roznie bywa. Ale mysle ze przede wszystkim powinnas przestac o tym myslec i sie zadreczac, to da Ci swobode. Czytaj duzo, przebywaj z ludzmi na poziomie, ale nie okazujac ze czujesz sie gorsza, na poczatku duzo sluchaj, malo mow. Mysle ze czlowiek przejmuje pewne zachowania, tez sposob prowadzenia rozmowy ktory nawet przy malych walorach intelektu moze sprawiac wrazenie bardzo blyskotliwego. A tak naprawde to jesli bedziesz miala rozne zainteresowania (poparte wyuczona wiedza na ich temat), bedziesz serdeczna i usmiechnieta, a do tego jeszcze jestes ladna, no to dziewczyno...juz Ci zazdroszcze:) pozdrawiam

Gość to tak jak ja
też jestem małointeligentna :( a przynajmniej tak twiedził ktoś, kto z powodu mojej małej inteligencji - tak wówczas powiedział-mnie porzucił, czym wpędził mnie w kompleksy na całe życie 😭😭😭