ancient amariner 11 Napisano 46 minut temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Z czym do ludzi hejterze? Do Poki zarywałeś, a ona jechała po tobie ile wlezie. Daj mi spokój, bo nic z tego nie będzie i nie interesuj się moimi dziećmi matole czemu z poka im nie wyszlo ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 38 Napisano 43 minuty temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Z czym do ludzi hejterze? Do Poki zarywałeś, a ona jechała po tobie ile wlezie. Daj mi spokój, bo nic z tego nie będzie i nie interesuj się moimi dziećmi matole Tu jednak nie mogę się zgodzić, co ma wisieć to nie utonie, a co nie istnieje nie może być obiektem zainteresowania;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1617 Napisano 42 minuty temu 23 minuty temu, Brine napisał: Przestań mnie rozśmieszać. Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan troglodytes 38 Napisano 41 minut temu 3 minuty temu, ancient amariner napisał: czemu z poka im nie wyszlo ? Poka to był agresywny facet spod celi a Magda to tylko irytująca 50-letnia kobieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1617 Napisano 41 minut temu 4 minuty temu, ancient amariner napisał: czemu z poka im nie wyszlo ? A czemu, a temu, bo w lesie nie ma dżemu Zrób sobie z Bicu laskę i jakoś to będzie. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brine 6 Napisano 34 minuty temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Dobrej nocy Słodkich snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enpec łyszkovicki 2 Napisano 16 minut temu 23 minuty temu, ancient amariner napisał: czemu z poka im nie wyszlo ? takie to było napastliwe roszczeniowe kurfisko z listą wymagań - mimo nawet przeszłości prostytucyjnej - a i tak skończyło jako samotna madka 40+, beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach